Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας: Αποτελέσματα

16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας
16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας: Αποτελέσματα
Το Σωματείο "Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας" (Α.Λ.Π.) διοργάνωσε με επιτυχία την 16η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στη Λαϊκή Αγορά Πτολεμαΐδας.

Ο αγώνας, που αποτέλεσε τον 4ο γύρο του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, διεξήχθη υπό καλές καιρικές συνθήκες, γεγονός που βοήθησε ώστε πολλοί θεατές να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των 25 οδηγών, έχοντας γεμίσει την "κερκίδα" της δεξιοτεχνίας, στον κεντρικό αυτό χώρο της Πτολεμαΐδας.

Όσον αφορά στα αποτελέσματα, στην Α' Κλάση (αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2,4 μέτρα) νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106 Rallye) που σημείωσε ταυτόχρονα την καλύτερη επίδοση της ημέρας. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αναστάσιος Πατσίλας με ίδιο αυτοκίνητο, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Βάϊος Χαράτζης (Mazda MX5). Στην Β' Κλάση (αυτοκίνητα με μεταξόνιο από 2,41 έως 2,50 μέτρα) καλύτερος ήταν ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης (Fiat Punto), ενώ τον ακολούθησαν οι Χρήστος Μούτσος (Nissan 200 SX) και Χαράλαμπος Λογδανίδης (BMW Z3). Τέλος, στην Γ' Κλάση (αυτοκίνητα με μεταξόνιο άνω των 2,51 μέτρων) που συγκέντρωσε και τους περισσότερους συμμετέχοντες της δεξιοτεχνίας, επικράτησε ο Γιώργος Σαλονίδης (BMW E30), με τους Νίκο Φωτιάδη (Opel Manta) και Παναγιώτη Ράπτου (BMW E30) να συμπληρώνουν την τριάδα.

Σημειώνουμε, πως στην Αντωνία Αμπαζίδου (BMW Z3) απονεμήθηκε το Κύπελλο γυναικείας συμμετοχής, ενώ την επιβράβευση του καλύτερου χρόνου ανάμεσα στα μέλη της διοργανώτριας ΑΛΠ , έλαβε ο Θεόκλητος Καρυπίδης (Opel Ascona).

Το δημοφιλές Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, θα συνεχιστεί με την 42η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης, το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου 2015.

16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας

16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας

16η Δεξιοτεχνία Πτολεμαΐδας



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...