Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θέμα πετρελαιοκίνησης ανοίγει το υπουργείο Περιβάλλοντος. "Σε συνθήκες αστικού περιβάλλοντος έχει φανεί ότι δημιουργεί προβλήματα"

Θέμα πετρελαιοκίνησης ανοίγει το υπουργείο Περιβάλλοντος
Θέμα πετρελαιοκίνησης ανοίγει το υπουργείο Περιβάλλοντος
Θέμα πετρελαιοκίνησης εγείρει εκ νέου ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.


Μιλώντας στο περιθώριο της τελετής παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου, ο κ. Τσιρώνης ανέφερε ότι «το θέμα της πετρελαιοκίνησης πρέπει να το δούμε εξ υπαρχής γιατί σε συνθήκες αστικού περιβάλλοντος έχει φανεί ότι δημιουργεί προβλήματα».

Σημειώνεται ότι μέχρι το 2012 ίσχυε εν μέρει απαγόρευση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Θέμα πετρελαιοκίνησης ανοίγει το υπουργείο Περιβάλλοντος
"Σε συνθήκες αστικού περιβάλλοντος έχει φανεί ότι δημιουργεί προβλήματα"

Η πετρελαιοκίνηση έχει έρθει εκ νέου στο προσκήνιο καθώς υπάρχουν δεύτερες σκέψεις σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το σκάνδαλο της Volkswagen που όπως παραδέχθηκε «έκλεβε» στις μετρήσεις ρύπων σε κινητήρες πετρελαίου.
πηγή

Σκάνδαλο Volkswagen: 11.000.000 οχήματα είχαν λογισμικό παραποίησης μέτρησης ρύπων #VW #Ειδήσεις
Posted by Autocarnet on Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015


Ποινική έρευνα των ΗΠΑ σε βάρος της VW - Η Άγγελα Μέρκελ ζητεί "πλήρη διαφάνεια" #VW #Ειδήσεις
Posted by Autocarnet on Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015


Ποιες μάρκες αυτοκινήτων διαθέτουν το λογισμικό της Volkswagen που παραποιεί τους ρύπους #AUDI #SEAT #SKODA #VW #Ειδήσεις
Posted by Autocarnet on Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015


Έρευνα και στην Ιταλία για το μεγάλο σκάνδαλο με αυτοκίνητα Diesel της Volkswagen #VW #Ειδήσεις
Posted by Autocarnet on Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015


Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen #VW #Ειδήσεις #δοκιμήαυτοκινήτουtestdrive
Posted by Autocarnet on Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...