Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nissan Nismo Watch: Ένα πρωτότυπο “έξυπνο” ρολόι χειρός από τη Nissan, με λειτουργίες smartphone

Είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι παραγωγής, που συνδέεται με το αυτοκίνητο, καταγράφει τις επιδόσεις του, παρέχει βιομετρικά δεδομένα του κατόχου του και συνδέεται με τα κοινωνικά δίκτυα!

Η Nissan πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά, όντας ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που δημιουργεί ένα έξυπνο ρολόι χειρός, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τους οδηγούς των Nismo μοντέλων της. Συγκεκριμένα, το Nissan Nismo Concept Watch, θα είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι που θα παρέχει αφενός πληροφόρηση με δεδομένα απόδοσης και τηλεματικής του οχήματος, αφετέρου και βιομετρικά δεδομένα του κατόχου του, σε πραγματικό χρόνο.

Το συγκεκριμένο ρολόι, θα βρίσκεται στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (10 - 22 Σεπτεμβρίου 2013), αποτελώντας το πρώτο βήμα της Nissan στις φορητές τεχνολογίες, αλλά και μια επιτομή στην προσέγγισης που θέλει τον οδηγό ενός Nissan Nismo, στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της.

Ενδεικτικά, το Nissan Nismo Watch, θα επιτρέπει στον οδηγό να :


• παρακολουθεί δείκτες απόδοσης του αυτοκινήτου, όπως μέση ταχύτητα και κατανάλωση.
• έχει πρόσβαση σε δεδομένα τηλεματικής και απόδοσης του αυτοκινήτου, εν κινήσει.
• παρέχει βιομετρικά δεδομένα, μέσω ενός μετρητή σφυγμών.
• συνδεθεί με το αυτοκίνητο μέσω bluetooth (χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης) και με μια “έξυπνη” εφαρμογή.
• λαμβάνει προσωποποιημένα μηνύματα από τη Nissan

Παράλληλα, το Nismo Watch έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιεί ο κάτοχός του, όπως Facebook, Twitter, Pinterest και Instagram, μέσω ενός εξειδικευμένου λογισμικού της Nissan.

Σύμφωνα με τη Nissan, η αυτονομία του Nismo Watch ξεπερνά τις επτά ημέρες με συνηθισμένη χρήση. Φορτίζεται μέσω θύρας micro-USB, ενώ η μπαταρία του είναι ιόντων Λιθίου.

Video με το πρωτοποριακό, “έξυπνο” ρολόι της Nissan


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...