Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σπορ κομψότητα και μεγαλύτερη ποικιλία: έξι κινητήρες για την BMW Σειρά 4 Coupe

Εξισορροπώντας μοναδικά την υψηλή αισθητική με τις δυναμικές ικανότητες, η BMW Σειρά 4 ...
Coupe ξεχωρίζει από το πλήθος και διατίθεται με μία γκάμα σπορ και αποδοτικών κινητήρων. Η γκάμα ισχύος διευρύνεται και πάλι με τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις εκδόσεις diesel διαθέσιμες από το Νοέμβριο. Βασικό βενζινοκίνητο μοντέλο είναι η BMW 420i Coupe. Εδώ, ένας τετρακύλινδρος 135 kW/184 hp τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο (στάνταρ) ή οκτατάχυτο αυτόματο προαιρετικά. Η γκάμα επεκτείνεται με την άφιξη δύο εν σειρά εξακύλινδρων diesel τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo.

Ο κινητήρας της BMW 430d Coupe αποδίδει 190 kW/258 hp και στέλνει ισχύ στους πίσω τροχούς μέσω ενός στάνταρ οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Η BMW 435d Coupe 230 kW/313 hp εφοδιάζεται ομοίως στάνταρ με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο αλλά διατίθεται με BMW xDrive all-wheel drive. Το ευφυές σύστημα AWD προσφέρεται τώρα προαιρετικά για τις BMW 420i Coupe και BMW 420d Coupe, ανεβάζοντας τον αριθμό των διαθέσιμων τετρακίνητων εκδόσεων της BMW Σειράς 4 Coupe σε 5.

Παράλληλα με τη γκάμα κινητήρων, ολοκληρώνονται οι επιλογές BMW Line για την BMW Σειρά 4 Coupe. Τα πακέτα BMW Sport Line και BMW Luxury Line που ήδη κυκλοφορούν θα πλαισιωθούν από το BMW Modern Line, με εξωτερικές και εσωτερικές πινελιές οι οποίες προσδίδουν ιδιαίτερη λάμψη στην προηγμένη εμφάνιση του Coupe. Το πακέτο BMW Modern Line ξεχωρίζει με αποκλειστικές ζάντες ελαφρού κράματος, σχεδιαστικά στοιχεία σε σατινέ αλουμίνιο, απόχρωση Oyster για τις επιφάνειες των καθισμάτων, το κάτω τμήμα του ταμπλό οργάνων και την επένδυση οροφής, σπορ δερμάτινο τιμόνι και φωτισμός περιβάλλοντος με μεταβλητή απόχρωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...