Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φιλιππιάδα: Έκλεψε αυτοκίνητο, το «έγδυσε» και μοίρασε τον εξοπλισμό του...

Είχε αφήσει παντού τα δακτυλικά του αποτυπώματα και η αστυνομία δεν άργησε να τον εντοπίσει
Μέρα- μεσημέρι τρύπωσε στην αυλή του σπιτιού ενός 26χρονου στη ...
Φιλιππιάδα ένας συνομήλικός του Αλβανός και έκλεψε το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο εκεί χωρίς να γίνει αντιληπτός. Έπειτα, το... «έγδυσε» από τον εξοπλισμό του και τον μοίρασε σε δυο ομοεθνείς του!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που εντόπισαν το κλεμμένο αυτοκίνητο στη Γέφυρα Καλογήρου και το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του, δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στα ίχνη του 26χρονου δράστη που είχε αφήσει παντού τα δακτυλικά του αποτυπώματα! Έτσι, τον συνέλαβαν στα όρια του αυτοφώρου και έφτασαν γρήγορα στους αποδέκτες των κλοπιμαίων.

Το ραδιοκασετόφωνο του αυτοκινήτου βρέθηκε στην κατοχή ενός 33χρονου στον οποίο το έδωσε ο δράστης, ενώ οι ενισχυτές και τα ηχεία του εντοπίστηκαν κρυμμένα στο σπίτι ενός 44χρονου φίλου του. Οι τρεις Αλβανοί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι, ο ένας για κλοπή και οι άλλοι δυο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 
Πηγή: protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...