Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Prost: Η Renault αξίζει περισσότερη αναγνώριση

Ο Alain Prost πιστεύει πως η Renault Sport αξίζει περισσότερα για το ρόλο που διαδραμάτισε στην επιτυχία της Red Bull τα τελευταία χρόνια, αλλά μιλώντας ως διεθνής πρεσβευτής του κατασκευαστή, είπε ότι ήταν απίθανο να συμβεί.

Η Renault Sport έχει τροφοδοτήσει την Red Bull σε όλες τις...
41 νίκες της και στα τρία πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών που έχει κατακτήσει, αλλά έχει δει να μειώνεται η προβολή της στα αυτοκίνητα της τα τελευταία χρόνια. Η Infiniti, ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων που ανήκει στην Συμμαχία της Renault-Nissan, έχει αυξήσει την προβολή της στο αυτοκίνητο, ως μέρος μιας συμφωνίας-χορηγίας τίτλου που ανακοινώθηκε στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Ο Prost, ο οποίος εντάχθηκε στην Renault Sport ως πρέσβης το περασμένο έτος, πιστεύει ότι ο ρόλος του Γάλλου κατασκευαστή κινητήρα στην επιτυχία της Red Bull έχει αγνοηθεί.

"Πιστεύω πραγματικά ότι η Renault αξίζει πολλά περισσότερα από ό,τι έχει», είπε. "«Έχουν 11 πρωταθλήματα οδηγών και 12 κατασκευαστών [τίτλοι που έχουν κερδίσει], και έχουν χάσει λίγο σε προβολή. Αλλά αυτό ήταν μια στρατηγική από την εταιρεία. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσει και να πρόκειται να κερδίσει και πάλι. Ίσως να έχουν ένα διαφορετικό όραμα και στρατηγική για το μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή θα συνεχίσουμε σε αυτό. "

Η Renault Sport είναι ένα απ τους τρεις κατασκευαστές που εισέρχονται στην νέα turbo εποχή από το επόμενο έτος πριν την είσοδο της Honda το 2015. Ο Prost δήλωσε ότι είναι σημαντικό για τη Renault Sport να πάρει δημοσιότητα το επόμενο έτος σε αντάλλαγμα την επένδυσή της.

"Αυτό που είναι σημαντικό, ιδιαίτερα με το νέο κινητήρα που έρχεται, είναι η εικόνα και το εμπορικό σήμα της Renault να γίνουν ακόμη πιο γνωστά ως ένας από τους κύριους παράγοντες της Formula 1, ειδικά με τη νέα τεχνολογία. Αλλά στο τέλος το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχουμε ένα νικηφόρο κινητήρα. "



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...