Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

65 συμμετέχοντες στην 33η ανάβαση Πορταριάς

Με 65 αγωνιζόμενους θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 28-29 /9 η 33η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 2013, δύο εκ των οποίων από Βουλγαρία και ΠΓΔΜ.
Όλοι οι διεκδικητές του Πρωταθλήματος θα βρίσκονται εδώ αλλά η αγάπη για την Ανάβαση Πορταριάς ξεπερνά τα σύνορα της χώρας με την προσέλευση οδηγών από γειτονικές χώρες όπως η Βουλγαρία με τη συμμετοχή της Diana Stoyanova με ένα...
Citroen Saxo VTS αλλά και του George Trajkovski από τα Σκόπια με ένα Fiat Ritmo ο οποίος θα τρέξει για πρώτη φορά στον αγώνα.
Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για τον 5ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος αναβάσεων, η δυναμική του οποίου παραμένει αναλλοίωτη. Η ανάβαση Πορταριάς, που διεξάγεται στο Πήλιο, θα φιλοξενήσει τα αγωνιστικά, ομάδες, οδηγούς και θεατές, σε μία διαδρομή 3.3 χλμ, που καταλήγει στην Πορταριά. Την οργάνωση του αγώνα, έχει αναλάβει φυσικά η τοπική Λ.Α.Βόλου, η οποία θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά για το καλύτερο.

Όπως συνηθίζεται, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ξεκινά με τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων ο οποίος θα διεξαχθεί μπροστά στο Ξενοδοχείο Ξενία της Πορταριάς από ώρα 08:00 – 11:00 και εν συνεχεία οι χρονομετρημένες δοκιμές του αγώνα στις 12:30, ενώ την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση.
Οι συμμετοχές, που άγγιξαν τις 65, δίνουν τον τόνο για το τι μέλλει γενέσθαι στον αγώνα.
Να σημειώσουμε ότι είναι ο δεύτερος αγώνας με της περισσότερες συμμετοχές εφέτος στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και αυτό προσδίδει την αγάπη των αγωνιζομένων για την συγκεκριμένη Ανάβαση αλλά και περιοχή.
Όλες οι κλάσεις, παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ το γεγονός ότι εισερχόμαστε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχει προσδώσει ιδιαίτερο βαθμολογικό χαρακτήρα στα τελικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης ανάβασης. Το αγωνιστικό μενού της ανάβασης Πορταριάς θα ανοίξει η κατηγορία Ν, όπου την παράσταση κλέβει η κλάση Ν/2. Βέβαια, μπορεί οι μάχες στην κλάση Ν/2 να είναι μεγάλες, ωστόσο πάντα αγαπημένη κλάση της νορμάλ κατηγορίας αποτελεί για τους θεατές η Ν/4 με τα Mitsubishi Evo και Subaru να ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.
Έπειτα, θα ακολουθήσουν τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλες τις κλάσεις. Τέλος, στη διαδρομή της ανάβασης θα βρεθεί η αγαπημένη κατηγορία θεατών και οδηγών. Ο λόγος φυσικά για την κατηγορία Ε. Οι κορυφαίοι οδηγοί πολλοί, ενώ τα καλά αυτοκίνητα δε λείπουν. Αγαπημένη κατηγορία όμως τα τελευταία χρόνια είναι και η κατηγορία Formula Saloon τα αυτοκίνητα της οποίας δίνουν ένα απίστευτο θέαμα!
Αξιοσημείωτο ο μεγάλος αριθμός από Βολιώτες οδηγούς οι οποίοι ανέρχονται σε 14, ενώ και από τη γειτονική Λάρισα δεν λείπουν οι συμμετοχές.

 Ραντεβού……………..στην ΠΟΡΤΑΡΙΑ!!!

Συνημμένα

  •   Συμμετοχές
  •   Διαδρομή της ανάβασης

[Πηγή: ΟΜΑΕ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...