Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο διαγωνισμός του μήνα από το Club Seat: Tablet PC JXD P1000 3G για ένα τυχερό μέλος!

Το Club SEAT σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα fabulousitems.gr δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό μέλος να διεκδικήσει ένα Tablet PC!

To Tablet έχει ενσωματωμένες τις εξής λειτουργίες:
Bluetooth, υψηλής ταχύτητας Wi-Fi GPS, Dual Cameras με δυνατότητα βιντεοκλήσεων, ATV, FM Radio, δυνατότητα διεξαγωγής κλήσεων και αποστολής SMS. Και δεν σταματούν εδώ... Οι δυνατότητες αναφορικά με τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα του συγκεκριμένου Tablet, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα fabulousitems.gr, έχει στο ενεργητικό του 15 συνεχόμενα έτη πωλήσεων με χαρακτηριστικό γνώρισμα την εμπειρία και τη συνέπεια. Σκοπός του είναι πάντα να ακολουθεί τις εξελίξεις και να ενημερώνει τους πελάτες του για ό,τι πιο όμορφο, καινοτόμο και συναρπαστικό υπάρχει αυτήν την περίοδο της εξέλιξης και της σύγχρονης αλλαγής των προϊόντων και των αναγκών.

Το eshop διαθέτει για τους πελάτες του τα πιο Fubulous Items!

Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του eshop www.fabulousitems.gr είναι αρκετή για να εντυπωσιαστείτε και να προβείτε στις πιο φθηνές και συναρπαστικές αγορές Laptop, Netbook, Tablet PC και κοσμήματα-accessories.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 και γίνε εσύ το τυχερό μέλος που θα αποκτήσει το πιο Fabulous Tablet!

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό πατήστε εδώ.

Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

  • Έναρξη Διαγωνισμού: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013
  • Λήξη Διαγωνισμού: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...