Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση της Aθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας σχετικά με τροποποιήσεις ορισμένων αγωνιστικών προγραμμάτων

Η Αθλητική ΜΟΤΟΕ ανακοινώνει τις παρακάτω τροποποιήσεις ορισμένων αγωνιστικών προγραμμάτων δεδομένων, των τεχνικών έργων σε εξέλιξη (αυτ/μιο Σερρών), των αποστολών Εθνικών Ομάδων (Enduro), των μέτρων πυρασφάλειας (Scramble), κ.α.

Συγκεκριμένα,


Ο 4ος αγώνας του Πανελ. Πρωταθλ. Enduro θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου στην περιοχή της Λαμίας (ΛΕΔΙΛΑ)

Ο 3ος αγώνας του Πανελ. Πρωταθλ. ταχύτητας μοτοσυκλέτας θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου στα Μέγαρα (Ομάδα 65-ΦΙΑΜ)

Οι 4ος & 5ος αγώνας του Πανελ. Πρωτ. ταχύτητας μοτοσυκλέτας θα διεξαχθούν:
Α. στις 2-3 Νοεμβρίου στις Σέρρες (2πλός αγώνας, Ομάδα65-ΦΙΑΜ-ΛΑΜΣ, αν τα ως αν τεχνικά έργα ευοδωθούν)
Β. στις 20 Οκτωβρίου & 17 Νοεμβρίου στα Μέγαρα (Ομάδα 65-ΦΙΑΜ, αν τα ως άνω τεχνικά έργα δεν αποδώσουν, θα υπάρξει δε σχετική ανακοίνωση σε εύθετο χρόνο)

Ο 3ος αγώνας του Πρωταθλ. Enduro Νοτ. Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο (ΦΙΛΜΑ)

Ο 4ος αγώνας του Πρωταθλ. Scramble Κεντρικής Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Αμφισσας (ΛΕΜΑΦΩ)

Ο 3ος αγώνας του Πρωταθλ. Scramble Νοτ. Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα (ΛΕΜΟΚΑ)

Ο 5ος αγώνας του Πρωταθλ. Motocross Νότιας Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου στην Χαλκίδα (ΑΜΛΕΧ)

Ο 3ος αγώνας του MiniGP Cup θα διεξαχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στην Αττική (ΑΡΗΣ)


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...