Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενεύη για το νέο crossover της Suzuki! (+VIDEO)

Το ολοκαίνουριο μικρομεσαίο crossover της Suzuki θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 17 Μαρτίου 2013.

Το νέο μοντέλο της κατηγορίας Γ (C-Segment) βασίζεται στο πρωτότυπο S-Cross που παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2012 στο Παρίσι.

Πρόθεση της Suzuki είναι με το νέο αυτοκίνητό της να προσφέρει ασύγκριτη πολυχρηστικότητα. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν κρύβει τον crossover χαρακτήρα του. Το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο, με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του, ενώ το εξελιγμένο σύστημα 4WD, ένας τομέας στο οποίο διακρίνεται η Suzuki, εξασφαλίζει άριστη συμπεριφορά και οδηγική ευχαρίστηση.

Όλες οι πληροφορίες για το νέο μοντέλο θα παρουσιαστούν σε ειδική συνέντευξη τύπου την πρώτη δημοσιογραφική ημέρα της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 5 Μαρτίου, ώρα 13.30 στο Stand 4251 του Hall 4. Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση θα ανοίξει για το κοινό στις 7 Μαρτίου 2013 και θα διαρκέσει έως τις 17 Μαρτίου.

Στο περίπτερο της Suzuki θα εκτεθούν επίσης τα Alto, Splash, Swift, SX4, Jimny και Grand Vitara, ενώ το παρόν θα δώσει και το νέο Kizashi. 



ΒΙΝΤΕΟ:



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...