Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το F 22 βλάπτει σοβαρά την υγεία! Μετά τους πιλότους, αρρωσταίνουν και οι μηχανικοί! [video]

Το F 22 βλάπτει σοβαρά την υγεία! Δεν αναφερόμαστε μόνο στο γνωστό πρόβλημα που υπήρχε στο σύστημα παροχής οξυγόνου στους πιλότους ,το οποίο προκαλούσε υποξία και τουλάχιστον έναν θάνατο χειριστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πολλοί μηχανικοί οι οποίοι εργάζονται γύρω από τα αεροσκάφη αναφέρουν...
πλέον υψηλά ποσοστά προβλημάτων υγείας!

Σ΄ότι αφορά στους πιλότους των F 22, η αμερικανική αεροπορία υποστηρίζει ότι με τις διορθωτικές κινήσεις που έκανε έχει λύσει όλα τα τεχνικά θέματα που είχαν να κάνουν με την παροχή οξυγόνου στους πιλότους. Ωστόσο δεν έχει λύσει …τον βήχα Raptror! Σχεδόν όλοι οι πιλότοι του F 22 Raptor πάσχουν από έναν επίμονο βήχα. Χήρα πιλότου που αυτοκτόνησε είχε αναφέρει ότι ο βήχας αυτός τον ταλαιπωρούσε αφάνταστα.

Η εξήγηση που δίνουν ιατρικές πηγές έχει να κάνει και πάλι στο οξυγόνο και συγκεκριμένα στις υψηλές συγκεντρώσεις οξυγόνου -πάνω από 60%- που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια των πτήσεων με F 22.

Όσον αφορά τους μηχανικούς, η αμερικανική αεροπορία δεν δείχνει να συμμερίζεται τις απόψεις τους για την πρόκληση ασθενειών από την επαφή τους με τα συστήματα του F 22.

Έχει αποκλείσει τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους από διαρροές τοξικών υγρών και επικίνδυνων σωματιδίων που να προέρχονται από το αεροσκάφος. Αναζητούνται οι αιτίες που προκαλούν τις ασθένειές τους, οι οποίες έχουν να κάνουν πάλι με το αναπνευστικό.

Πηγή: onalert.gr



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...