Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Α.Λ.Α.Λ.: Ανανέωση της ιστορικής λέσχης

Τα μέλη της ΑΛΑΛ, της μιας από τις πιο παλιές λέσχες αυτοκινήτου της χώρας συγκεντρώθηκαν προχθές για την καθιερωμένη ετήσια συνάντησή τους.

Την πρωτοχρονιάτικη πίττα έκοψε ο επί 40 χρόνια πρόεδρος, παλιός αγωνιζόμενος, ...
Τάσος Γεμενής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που κόβει την πίτα της λέσχης μιας και δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος για το επόμενο ΔΣ. Το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων και οι ευχαριστίες των υπολοίπων μελών του ΔΣ έκλεισαν την μακρόχρονη ιστορία του απερχόμενου προέδρου.

Ακολούθησε η βράβευση των μελών της λέσχης που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα του 2012 και στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός του απερχομένου ΔΣ και οι εκλογές.

Τα εκλεγμένα μέλη συνεδρίασαν στις 26 Φεβρουαρίου και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως κάτωθι :

- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μανώλης Νικόλαος : Πρόεδρος

Στιβαχτάρης Αντώνης : Α’ Αντιπρόεδρος

Κυρίτσης Αθανάσιος : Β’ Αντιπρόεδρος

Καπέλλας Αναστάσιος : Γ.Γραμματέας

Γρηγορόπουλος Ανδρέας : Ταμίας

Κυροδήμος Φώτης : Εφορος Αγωνιστικού

Μέλη

Κούγιας Βασίλειος

Ευαγγελόπουλος Σπυρίδων

Σεβαστόπουλος Ευάγγελος


- ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Καρέλλης Χρυσόστομος : Πρόεδρος

Μέλη

Κυρίτσης Γεώργιος

Τσιλίκας Απόστολος.

Στόχοι του νέου ΔΣ, είναι η προώθηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της λέσχης, αλλά και ένα μεγάλο άνοιγμα στο ευρύτερο κοινό με εκδηλώσεις οδικής ασφάλειας, ενημέρωση σε τρέχοντα θέματα αυτοκινήτου, εκθέσεις κ.λ.π.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...