Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Beta Racing News - 2η θέση για τον Robert Kvarnström στον φημισμένο Ισπανικό αγώνα

Πάνω από 900 αναβάτες ξεκίνησαν στο Bassella 2013, του πιο σημαντικού αγώνα Enduro στην Ισπανία, στις 16 και 17 Φεβρουαρίου.

Μετά και το τέλος της δεύτερης μέρας του αγώνα, ο Robert Kvarnström, νικητής του αγώνα του 2012, κατέκτησε μια υπέροχη δεύτερη θέση.

Robert: «Ήταν πραγματικά ένας αγώνας πρόκληση. Ο Cervantes και εγώ αλλάξαμε αρκετές φορές θέση και παλέψαμε σε όλο τον αγώνα. Η μοτοσυκλέτα μου, Beta RR350, ήταν τέλεια και ανυπομονώ να αρχίσει το Παγκοσμίο Πρωτάθλημα Enduro.

Του χρόνου, θα επιστέψω...
στην Bassella για να κερδίσω!"

Χάρη στην υποστήριξη και τη βοήθεια που προσέφερε η Beta Trueba, πολλοί αναβάτες με Beta συμμετείχαν στον αγώνα.

Τελική Κατάταξη
1) Ivan Cervantes
2) Robert Kvarnström (Beta)
3) Rodrig Thain

Hell’s Gate 2013

3η θέση για τον Cody Webb της Beta και εξαιρετική παρουσία της ομάδας με 3 αναβάτες μεταξύ των 6 πρώτων.

Το Hell’s Gate του 2013 θα μείνει στην ιστορία τόσο για τη σκληρότητα του όσο και για τον μεγάλο αριθμό των συμμετεχόντων.

123 αναβάτες ξεκίνησαν αλλά μόνο 5 ήταν σε θέση να ολοκληρώσουν το τελικό τμήμα του δύσκολου αγώνα.

Ο Αμερικανός Cody Webb, οδηγώντας την νέα του Beta RR300 Racing, ήταν για όλη την διάρκεια του αγώνα μεταξύ των προπορευόμενων δίνοντας την μάχη του για μία θέση στο βάθρο. Τελικά τερμάτισε στην εξαιρετική 3η θέση μετά τα πολύ θετικά αποτελέσματα που
είχε τις προηγούμενες χρονιές.

Πολύ καλό αποτέλεσμα πέτυχε και ο Βρετανός αναβάτης Ben Hemingway, τερματίζοντας 5ος με την Beta RR300. Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο οι 5 πρώτοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν όλη την διαδρομή. Εξαιρετική απόδοση και για τον Diego Nicoletti, που παρόλο τον αποκλεισμό του από το τελικό κομμάτι του αγώνα, κατετάγη 6ος.

Το αποτέλεσμα της ομάδας μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικό, με 3 αναβάτες Beta στις πρώτες 6 θέσεις, 17 Beta RR Enduro να εκκινούν και 8 να κατατάσσονται στις πρώτες 30 θέσεις.

Τελική Κατάταξη

1. Graham Jarvis
2. Jonny Walker
3. Cody Webb (Beta RR300 Racing)
4. Alfredo Gomez
5. Ben Hemingway (Beta RR300)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...