Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόσκρουση πλοίου στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Στον πυλώνα στήριξης της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου προσέκρουσε σήμερα το πρωί το επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο «Αντζελα», όταν κατά την διαδικασία χειρισμών απόπλου του από τον λιμένα Ρίου, αποκόπηκαν οι κάβοι πρόσδεσης, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρίο για Αντίρριο με επτά επιβαίνοντες και επτά φορτηγά οχήματα.

Το πλοίο αποκολλήθηκε με ιδια μέσα και στη συνέχεια προσέδεσε και πάλι στην ανατολική προβλήτα Ρίου όπου και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες και τα οχήματα.

Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκε τραυματισμός, δεν υπήρξε εισροή υδάτων, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Το «Αντζελα» υπέστη ζημιά στο πρυμναίο άλμπουρο και ρωγμή ενός μέτρου, μεταξύ της ίσαλου γραμμής και του ύψους του χώρου φορτώσεως οχημάτων, καθώς επίσης και στη γέφυρα από το άλμπουρο του πλοίου, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα από τα φορτηγά οχήματα που μετέφερε το πλοίο.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης της βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων της Πάτρας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...