Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διάκριση για το Mini Cabrio

Το πιο οικολογικό Cabrio της Γερμανικής αγοράς είναι MINI. Στην πιο πρόσφατη ετήσια λίστα αξιολόγησης του Ινστιτούτου για την Περιβαλλοντική Έρευνα ÖKOTREND, το MINI...
Cooper D Cabrio επικράτησε ως το πιο οικολογικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Η επιτυχία του τετραθέσιου μοντέλου δεν οφείλεται μόνο στις χαμηλές τιμές κατανάλωσης και ρύπων, αλλά και στη συστηματική χρήση βιώσιμων διαδικασιών παραγωγής στο εργοστάσιο του MINI στην Οξφόρδη. Ένα ακόμα κριτήριο αξιολόγησης του ανεξάρτητου Ινστιτούτου ÖKOTREND είναι η αντιληπτή εταιρική περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη. Οι τελευταίες αξιολογήσεις ÖKOTREND δημοσιεύονται λεπτομερώς στο τεύχος 1/2013 του περιοδικού “AUTO TEST”.

Στο MINI Cooper D Cabrio, η διάσημη οδηγική απόλαυση MINI είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το περιβάλλον. Αυτό οφείλεται αφενός στην απολαυστική αίσθηση που δημιουργεί η άμεση επαφή με το φυσικό στοιχείο, αφετέρου στο ότι ο τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας 82 kW/112 hp του Cabrio συνδυάζει σπορ επιδόσεις με εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Η μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο είναι 4,0 lit. / 100 km, με εκπομπές CO2 105 g/km.

Η άριστη ισορροπία οδηγικής απόλαυσης και κατανάλωσης είναι αποτέλεσμα συστηματικής βελτίωσης του σχεδιασμού του κινητήρα και των εφαρμογών της τεχνολογίας MINIMALISM. Ο στάνταρ εξοπλισμός του MINI Cooper D Cabrio περιλαμβάνει Brake Energy Regeneration, λειτουργία Auto Start-Stop και Shift Point Display. Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά που αυξάνουν την απόδοση καυσίμου είναι ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης, on-demand λειτουργία περιφερειακών μονάδων και βελτιωμένο βάρος και αεροδυναμική. Εφαρμογές της τεχνολογίας MINIMALISM είναι στάνταρ σε όλα τα σημερινά μοντέλα MINI. Αποτέλεσμα: 14 μοντέλα της Βρετανικής μάρκας παράγουν εκπομπές CO2 κάτω από 120 g / kg. Η εκτενής χρήση της τεχνολογίας MINIMALISM συμμορφώνεται πλήρως με την εταιρική στρατηγική του BMW Group, που είναι προσαρμοσμένη στις αρχές της βιωσιμότητας.

Με αυτή τη στρατηγική το BMW Group έχει ήδη πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ανεξάρτητες αξιολογήσεις τρίτων. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, το BMW Group αναδείχτηκε ο πιο βιώσιμος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones, για όγδοη συνεχή χρονιά.

Οι παράγοντες αυτοί έπαιξαν επίσης καθοριστικό ρόλο στα τελευταία ισχυρά αποτελέσματα του Group στις λίστες αξιολόγησης ÖKOTREND. Πέρα από τα χαρακτηριστικά που είναι ειδικά για κάθε όχημα, τα κριτήρια του ÖKOTREND περιλαμβάνουν και πιο γενικά στοιχεία όπως προέλευση υλικών, παραγωγή, ανακύκλωση και εταιρική περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη. Στη νέα λίστα, η υψηλή βαθμολογία του MINI Cooper D Cabrio στους συγκεκριμένους τομείς το ανέδειξε στο πιο οικολογικό μοντέλο της κατηγορίας του στη γενική κατάταξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...