Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Skoda Rapid (+VIDEO)

Πολύ καλή τιμή, εντυπωσιακοί χώροι και αίσθηση ανώτερης κατηγορίας. Σίγουρα μια best value for money πρόταση από την εγχώρια αντιπροσωπεία που προσπάθησε και πέτυχε πολύ καλή τιμή εκκίνησης για το νέο Skoda Rapid μήκους 4,48 μέτρων που απευθύνεται κυρίως σε οικογενειάρχες με μεγάλες μεταφορικές ανάγκες, αλλά και στο υπόλοιπο καταναλωτικό κοινό που θα το αγγίξει με τις αρετές του...

Ακόμη και ο entry turbo κινητήρας των 86 ίππων με τιμή 11.990€ με απόσυρση καταφέρνει να κινεί αρκετά γρήγορα το αμάξωμα του μεσαίου μοντέλου της τσεχικής φίρμας και με κατανάλωση στα 5,1lt/100Km είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή. Προσωπικά επιλέγω τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα με τα 105PS (μόνο μειονέκτημα είναι το 5τάχυτο σασμάν...) με αρχική τιμή κτήσης τα 14.790€. Τα επιπλέον 2.800€ που κοστίζει σε σχέση με τον βενζικοκινητήρα των 86PS θα αποσβεστούν σε  χρονικό διάστημα 2-3 ετών με την διαφορά στην κατανάλωση....


Δείτε αναλυτικά τις τιμές:

Η entry έκδοση με το βασικό κινητήρα 1.2 TSI 86 PS το Rapid κοστίζει 11.990 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.

Με τον ίδιο κινητήρα αλλά με ισχύ 105 PS η τιμή διαμορφώνεται στα 13.390 ευρώ, ενώ με τον 1.4 TSI 122 PS οι τιμές αρχίζουν από τα 15.790 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.

Σε σχέση με τους οικονομικότερους Diesel κινητήρες , οι τιμές για το Rapid 1.6 TDI 105 PS ξεκινούν από 14.790 ευρώ, με το όφελος της απόσυρσης.

Η Skoda προικίζει το νέο μεσαίο μοντέλο της με 6 αερόσακους, ESP, σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών, προβολείς ομίχλης και hill hold assist, ενώ το Rapid απέσπασε την ανώτατη διάκριση 5 αστέρων, στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP.

Δείτε το βίντεο με το νέο Rapid:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...