Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Mitsubishi Motors μετονομάζει το “Παγκόσμιο Μικρό” της για την Ευρώπη

H Mitsubishi Motors Corporation (MMC) αποφάσισε να μετονομάσει το νέο της Παγκόσμιο Μικρό Αυτοκίνητο Κατηγορίας Β στην Ευρώπη εξαιτίας απροσδόκητων θεμάτων που προέκυψαν με τα δικαιώματα κατοχυρωμένων εμπορικών σημάτων, όπως είναι αυτό του “Mirage”.

Επομένως, το νέο «μικρό» μοντέλο της Mitsubishi Motors θα ονομάζεται“Space Star” για τις Ευρωπαϊκές αγορές συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας και της Ουκρανίας, επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα δημοφιλές μοντέλο της Mitsubishi στην Ευρώπη συνώνυμο με την ευρυχωρία εσωτερικού, την απόδοση και τον πρακτικό και φιλικό προς το χρήστη χαρακτήρα.

Το όνομα είναι ιδανικό για τις εντυπωσιακές προδιαγραφές του Παγκόσμιου Μικρού των 371 cm, (από) 845 kg, Cd 0,27, (από) 4.0 l / 100 km*, (από) 92 g/km* με χώρο αποσκευών 235 l (5-θέσια διάταξη), κλπ,…

Το Παγκόσμιο Μικρό κατασκευάζεται από το Μάρτιο του 2012 στο ολοκαίνουργιο εργοστάσιο της MMC στο “Laem Chabang Industrial Estate” στην επαρχία Chonburi της Ταϋλάνδης. Πρόκειται για την τρίτη παραγωγική μονάδα της MMC σ’ αυτή την υψηλής στρατηγικής σημασίας χώρα – που εξυπηρετεί όλες τις παγκόσμιες αγορές με προβλεπόμενη ετήσια δυναμικότητα περίπου 120.000 μονάδων (FY2012).

Μετά την Ταϋλάνδη, τις χώρες ASEAN και την Ιαπωνία, το Παγκόσμιο Μικρό θα αρχίσει να εξάγεται στην Ευρώπη (με διαδοχικά λανσαρίσματα από τα τέλη Φεβρουαρίου 2013 σαν New Space Star), ενώ θα ακολουθήσουν η Αυστραλία και άλλες παγκόσμιες αγορές.

*3-κύλινδρος κινητήρας 1.0 MIVEC, με Auto Stop & Go και κιβώτιο 5 M/T


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...