Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρίτη διαδοχική νίκη για τη Laia Sanz και την ομάδα της Gas Gas στην Κατηγορία Γυναικών του Ράλλυ Dakar

Και οι τρεις αναβάτες τερματίζουν στο Ράλλυ Dakar αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια για τη Gas Gas EC450 Raid που έκανε το ντεμπούτο της

 La Serena - Σαντιάγκο, Χιλή


Με την ολοκλήρωση των 126 χιλιoμέτρων της τελευταίας ημέρας και φθάνοντας στην πρωτεύουσα της Χιλής, συνέβη για άλλη μια φορά: Η Laia Sanz κατάφερε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο Ράλλυ Dakar και στέφθηκε νικήτρια στην Κατηγορία Γυναικών.

H επιτυχία της Laia είναι επιτυχία και για ολόκληρη την ομάδα της Gas Gas, καθώς οι τρεις αναβάτες κατάφεραν να κυριαρχήσουν στην πρόκληση του πιο δύσκολου ράλλυ με τη GAS GAS EC 450 Raid. O Marc Guasch, ο οποίος πέρυσι είχε ένα σοβαρό ατύχημα και αναγκάστηκε να αποσυρθεί και ο Miguel Puertas, σε πρώτη συμμετοχή με την ομάδα της Gas Gas, έκαναν μία τέλεια παρουσίαση του μοντέλου EC 450 Raid.

Με τη Gas Gas, η Laia Sanz τους τελευταίους τέσσερις μήνες, κέρδισε το δωδέκατο τίτλο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Trial, τον πρώτο τίτλο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro και τον τρίτο τίτλο της στο Ράλλυ Dakar στην Κατηγορία Γυναικών. Η Laia επέδειξε επιμονή, ταλέντο και αισιοδοξία στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου - στον οποίο έκανε το ντεμπούτο της το 2011 - και παρ΄ότι είχε κάποιες πτώσεις πέτυχε την 8η Ημέρα την καλύτερη θέση τερματισμού της, τη 13η και 29η της Γενικής. Η Laia και ο Miguel έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χωρίς να εγκαταλείψουν καθόλου τον αγώνα ολοκλήρωσαν την 3η και 8η συμμετοχή τους αντίστοιχα.

Ο Marc Guasch (27ος) πέτυχε και αυτός τον πρωταρχικό του στόχο του που ήταν ο τερματισμός. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, ο Marc σε συνεχή συνεργασία με τους μηχανικούς της ομάδας δοκίμασε διαφορετικές ρυθμίσεις της Gas Gas 450 ΕC Raid. Με σταθερή και συντηρητική τακτική, ο αναβάτης της Gas Gas κατάφερε να βρίσκεται μέσα στο Top-30 του ράλλυ, ενώ ήταν τρίτος από τους Ισπανούς συμμετέχοντες.

Όλα τα μέλη της ομάδας Gas Gas έζησαν με πάθος τα 8,500 χιλιόμετρα ενός σκληρού ράλλυ Dakar προσθέτοντας κι άλλες επιτυχίες για τη Gas Gas σ΄αυτές του Trial και του Enduro.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...