Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

eXtra Product: Αγωνιστικές παροχές 2013

H “eXTra products” για άλλη μια χρονιά θα στηρίξει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και Κύπελλα Αγώνων Μοτοσυκλέτας, όχι μόνο με ειδικές εκπτώσεις στα προϊόντα της, αλλά και πολλά δώρα ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη (Βαθμολογία) που θα έχουν οι αγωνιζόμενοι με μοτοσυκλέτες Husaberg και Gas Gas.


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro

• Έκπτωση για αγορά μοτοσυκλέτας Husaberg 2013:-5%

• Έκπτωση για αγορά μοτοσυκλέτας Gas Gas 2013: -7%

Κάθε αγορά μοτοσυκλέτας θα συνοδεύεται από:

• Δωρεάν 1 σετ αλυσιδογράναζα AFAM

• Δωρεάν λιπαντικά DENICOL πριν από κάθε αγώνα

• Δωρεάν το πρώτο service αναρτήσεων (ΜΟΤΟ 2013)

• Έκπτωση 20% σε κάθε service αναρτήσεων

• Αγωνιστικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά Husaberg και Gas Gas έως 15%

• Αγωνιστικές εκπτώσεις σε ένδυση HEBO έως 20%

• Τεχνική υποστήριξη κάτω από τις τέντες μας και κάλυψη ανταλλακτικών με αγωνιστικές εκπτώσεις

Κύπελλο Enduro Νοτίου & Βορείου Ελλάδας

Θα ισχύσουν οι ίδιες παροχές με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Κύπελλα Scramble

Θα ισχύσουν οι παροχές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, εκτός της τεχνικής υποστήριξης.

Πανελλήνιο Κύπελλο Rally Trail Ride

Θα ισχύσουν οι παροχές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, εκτός της τεχνικής υποστήριξης.

Διευκρινίσεις:

• Οι παροχές προσφέρονται σε αγωνιζόμενους που έχουν προσκομίσει αντίγραφο του Αθλητικού Δελτίου, ανανεωμένο για το 2013.

• Για τις παροχές των προϊόντων DENICOL, AFAM, HEBO οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να τοποθετούν αυτοκόλλητα στη μοτοσυκλέτα τους σε κάθε αγώνα.

• Όσοι αγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν προϊόντα DENICOL, AFAM, BREMBO, HEBO και η μοτοσυκλέτα τους φέρει τα αυτοκόλλητα των προϊόντων αυτών (ανεξάρτητα από τη μάρκα της) θα μπορούν να παίρνουν την εφικτή τεχνική βοήθεια της “eXTra products” κάτω από τις τέντες της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...