Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φίλος αναγνώστης εκφράζει την αγανάκτησή του για την τροχαία

Δημοσιεύουμε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας που μας απέστειλε φίλος αναγνώστης:


"Αγαπητό blog.
Με λίγα λόγια θα προσπαθήσω να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την Τροχαία Αττικής στην (Θ. Δηληγιάννη 24-26, T.K.104 38, Aθήνα).
Λόγω οικονομικών δυσχερειών κατέθεσα τις πινακίδες του οικογενειακού μου αυτοκινήτου και ενοικιάσαμε ένα μικρού κυβισμού αυτοκίνητο για λίγες ημέρες λόγω και των απεργιών στα ΜΜΜ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, γύρω στα μεσάνυχτα -παράνομα- το πάρκαρα για λίγο σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας για να αγοράσουμε κάτι γρήγορο να φάμε.
Πέρασε λοιπόν τροχονόμος, μου έκοψε κλήση και θεώρησε ότι πρέπει να με τιμωρήσει ξηλώνοντάς μου και τις πινακίδες.
Την επομένη πήγα στην Τροχαία, πλήρωσα το πρόστιμο, έκανα και ένσταση εξηγώντας όλη την αλήθεια στους αρμόδιους και σήμερα (ναι σήμερα γιατί γίνεται κάποιο meeting και απαντούν μετά από 2ήμερο) αυτοί με ξανατιμωρούν αναφέροντας μου ότι δεν εγκρίθηκε η ένστασή μου και θα κρατήσουν τις πινακίδες για 20 ημέρες.
Και εγώ βέβαια θα πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω το ενοίκιο του αυτοκινήτου γιατί έτσι έκρινε σκόπιμο η αγαπητή Τροχαία. Ασφαλώς και πρόκειται για τιμωρία αφού πλήρωσα την παράνομη στάθμευση καταβάλοντας το πρόστιμο άμεσα, αλλά αυτοί συνεχίζουν να με τιμωρούν.
Και μιλάμε για μία απλή παράνομη στάθμευση και μάλιστα μεταμεσονύκτια ώρα, όταν τα πάντα ήταν κλειστα και η κυκλοφορία μηδενική.
Κανείς βέβαια δεν μπήκε στο κόπο να σκεφτεί πως θα μετακινηθώ ή ποιές δυσκολίες (και οικονομικές) επιφέρει η αναλγησία της απόφασης της Τροχαίας μας.
Παρακαλώ για την δημοσίευση στο site σας μήπως και ευαισθητοποιηθεί κάποιος αρμόδιος...!! αλλά να ενημερωθούν και οι οδηγοί για την αυστηρότητα της Τροχαίας για μιά απλή στάθμευση όχι σε ώρα αιχμής. Σημειωτέον ότι σε όλη την Ευρώπη, μετά τις ώρες αιχμής η στάθμευση είναι δωρεάν."


Σχόλιο διαχειριστή:
Εμείς πάλι τί να πούμε....σίγουρα το θέμα της παράνομης στάθμευσης είναι ευαίσθητο, αλλά πάνω απ' όλα θα πρέπει να υπάρχει ανθρωπιά και κατανόηση...



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...