Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγωνιστικές παροχές BETA 2013

Η εταιρία μας αναγνωρίζοντας τόσο τη συνεχιζόμενη οικονομική δυσπραγία όσο και την ανάγκη να στηριχθεί η βάση του σπορ και μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2012 στην κατηγορία Νέων με τον Ηλία Κυριλή, το 2013 θα επικεντρώσει την υποστήριξη της στις τοπικές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Κύπελλο Enduro Νοτίου Ελλάδας ενώ τις ίδιες παροχές θα έχουν και όσοι αποφασίσουν να συμμετέχουν στο Κύπελλο Scramble Νοτίου Ελλάδας και στο Κύπελλο Trail Ride. Παρομοίως, αντίστοιχης μεταχείρισης θα τύχουν και οι αγωνιζόμενοι της Βόρειας Ελλάδας που θα συμμετέχουν στα τοπικά κύπελλα.

Συγκεκριμένα οι παροχές που θα προσφέρονται στους αγωνιζόμενους 1 θα είναι:


1. Μοτοσυκλέτες:

6% έκπτωση 2 στις δίχρονες RR 250 και RR 300

7% έκπτωση 2 στις τετράχρονες RR 350, RR 400, RR 450 και RR 498

Σε περίπτωση αγοράς 2 μοτό, τότε θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 2% δηλαδή η έκπτωση για τις δίχρονες θα είναι 8% και για τις τετράχρονες 9%.

2. Ανταλλακτικά - Aξεσουάρ 3

20% έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά Beta

20% έκπτωση στα λιπαντικά ΝILS

20% έκπτωση στις εργοστασιακές στολές Beta

18% έκπτωση στα αγωνιστικά αξεσουάρ Beta

15% έκπτωση στα αγωνιστικά αξεσουάρ Boano

25% έκπτωση στις εξατμίσεις Scalvini

20% έκπτωση σε ελαστικά

3. Race day support

Εκτός των παραπάνω εκπτώσεων οι αγωνιζόμενοι στο Κύπελο Enduro Νοτίου Ελλάδας θα έχουν και την υποστήριξη μας κατά την ημέρα του αγώνα. Συγκεκριμένα στις τέντες της Beta θα παρέχεται χώρος ανασυγκρότησης και quick service ενώ θα υπάρχει πλήρης κάλυψη ανταλλακτικών (πάντα με τις προαναφερθείσες εκπτώσεις) για μικροεπισκευές πριν την είσοδο στην ειδική.

4. Επιβράβευση αποτελεσμάτων 4

Οι αγωνιζόμενοι του Κυπέλλου Νοτίου Ελλάδας, στο τέλος της χρονιάς θα ανταμειφθούν για τις προσπάθειες τους. Αναλυτικότερα, οι Beta Riders των κατηγοριών EN, E2, E3 και ES που θα τερματίσουν στις 5 πρώτες θέσεις της κατηγορίας τους θα λάβουν:

1ος : Λιπαντικά NILS αξίας 500€ και 1 ζευγάρι ελαστικά off road

2ος : Λιπαντικά NILS αξίας 350€

3ος : Λιπαντικά NILS αξίας 250€

4ος : Λιπαντικά NILS αξίας 175€

5ος : Λιπαντικά NILS αξίας 125€

Τέλος εάν ο κυπελλούχος 4 Νοτίου Ελλάδας είναι Beta Rider, τότε η μοτοσυκλέτα του θα αντικατασταθεί 4 με μία καινούργια ίδιου τύπου μοντέλο 2014.

.............you BETA believe it………



1 - Για να θεωρηθεί κάποιος αγωνιζόμενος θα πρέπει να προσκομίσει αντίγραφο του αθλητικού του δελτίου το οποίο θα πρέπει να είναι ανανεωμένο για το 2013.

2 - Οι αγωνιστικές τιμές υπολογίζονται βάση των τιμών καταλόγου, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και Τ.Τ. και διαμορφώνονται ως εξής:

Μοντέλο Τιμή Kαταλόγου Αγωνιστική τιμή
RR 250 7990 7510€
RR 300 8390 7886€
RR 350 9090 8453€
RR 400 9190 8546€
RR 450 9190 8546€
RR 498 9390 8732€

3 - Οι εκπτώσεις ισχύουν για όλους τους Beta Riders ανεξαρτήτως χρονολογίας μοντέλου

4 - Ισχύει για όσους συμμετέχουν με μοτοσυκλέτες Beta μοντέλα 2013.

Κυπελλούχος είναι αυτός που θα είναι πρώτος στη Γενική κατάταξη στο τέλος του Κυπέλλου.

Εξαιρούνται από αυτή οι συμμετέχοντες στην κατηγορία Champion.

Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην ‘The Fuoristrada Co.’ όπως και οι συνεργάτες της.

H μοτοσυκλέτα θα πρέπει να είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...