Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΙΤΕ: 'Ενα εντυπωσιακό video για τον TFT πίνακα οργάνων του νέου V40

Το νέο Volvo V40 εκπροσωπεί τη μάρκα στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των premium 5-θυρων χάτσμπακ. Είναι εξοπλισμένο με συστήματα και τεχνικά χαρακτηριστικά προερχόμενα από μεγαλύτερα μοντέλα της Volvo – ανάμεσά τους η ανίχνευση πεζών με αυτόματο φρενάρισμα και το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety, που πλέον επενεργεί έως τα 50 χλμ/ώρα - ενώ είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που διαθέτει αερόσακο πεζών! Πρόσφατα, στις δοκιμές πρόσκρουσης του οργανισμού Euro NCAP, το V40 έλαβε συνολικά 111 βαθμούς, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση που έχει καταγραφεί ποτέ, κάτι που το ανέδειξε ως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο!


Πέρα από την κορυφαία –και επίσημα πιστοποιημένη από ανεξάρτητο φορέα – ασφάλεια, το Volvo V40 διακρίνεται για το γνήσιο σκανδιναβικό design, την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Έχει να επιδείξει κορυφαία δυναμική συμπεριφορά, κάτι που ήταν πρωταρχικός στόχος των μηχανικών της Volvo. Πλαίσιο και ανάρτηση σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις στο δρόμο και αληθινή οδηγική ευχαρίστηση. Η γκάμα των κινητήρων είναι πλήρης, με αυτούς των 1.600 κ.εκ. να ξεχωρίζουν, προσφέροντας κορυφαία ισχύ (βενζινοκινητήρας Τ3 με 150 και Τ4 με 180 ίππους) και απίστευτη οικονομία (πετρελαιοκινητήρας D2 με 3,6 l/100km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας).


Στο εσωτερικό έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε οδηγός και επιβάτες να απολαμβάνουν απτή την σκανδιναβική πολυτέλεια. Ο νέος πίνακας οργάνων χαρακτηρίζεται από πλήρως γραφικές απεικονίσεις των ενδείξεων – άλλη μια πρωτιά για τη Volvo για αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας. Η TFT οθόνη προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα εξατομικευμένης διαρρύθμισης, αυξάνοντας την επικοινωνία μαζί του και παρέχοντας μια ξεκούραστη και απλοποιημένη εμπειρία οδήγησης. Άλλα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις είναι η κορυφαία ποιότητα των υλικών, η πανοραμική γυάλινη οροφή, η κεντρική ρέουσα κονσόλα που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό, οι δυνατότητες επιλογής θεατρικού φωτισμού επτά αποχρώσεων, ο εσωτερικός καθρέπτης χωρίς πλαίσιο, οι άπειρες δυνατότητες συνδεσιμότητας με το ηχοσύστημα και πολλά άλλα.

Παρακολουθήστε ένα εντυπωσιακό video για τον TFT πίνακα οργάνων του νέου Volvo V40...είναι πράγματι υπέροχο:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...