Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η KTM ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ MONSTER ENERGY ATHENS SUPERCROSS

Η, όπως πάντα δραστήρια, KTM SEE, συμμετείχε και φέτος με επιτυχία στο Monster Energy Athens Supercross 2012. Υποστηρίζοντας τον Florent Richie, ο οποίος οδήγησε μια KTM 250 SX, είχε μια σοβαρή...
παρουσία που κατάφερε να φέρει μια δεύτερη (το Σάββατο) και μια τέταρτη θέση τις δύο ημέρες.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ο Florent Richie, παρά το ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με τις αποσκευές του που έφτασαν από το εξωτερικό μόλις λίγες ώρες πριν τον αγώνα, «γνώρισε» την πίστα στους προκριματικούς αγώνες, προκρίθηκε στον τελικό και τελικά τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Την Κυριακή, μια πτώση τους πρώτους γύρους, εξαφάνισε τις ελπίδες για νίκη, όμως ήταν η αρχή για μια από τις πιο εντυπωσιακής εμφανίσεις που έχουμε δει σε Athens Supercross.

Ο αναβάτης της KTM, έκανε δεκάδες εντυπωσιακά άλματα, τρελαίνοντας το κοινό, ενώ στο τέλος του αγώνα «μοίρασε» ρούχα και εξοπλισμό στις κερκίδες, καταλήγοντας στα pits με τα… εσώρουχα. Όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από τον κόσμο!

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Florent Richie, ήταν μια εντελώς standard KTM 250 SX η οποία έφτασε στην Ελλάδα μόλις δύο ημέρες πριν τον αγώνα και στρώθηκε την προηγούμενη του αγώνα…

Δεν είχε την παραμικρή επέμβαση, πέραν της ρύθμισης που έκανε ο γνωστός μηχανικός Παντελής Καρίμαλης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον αγώνα συμμετείχαν αρκετοί αναβάτες με KTM και ανάμεσά τους ήταν ο Γιώργος –Frozen- Ηλιόπουλος με KTM 450 SX-F, 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX1 για το 2012.

Επίσης για μια ακόμη χρονιά το χειροκρότημα συγκέντρωσαν οι μικροί αναβάτες της κατηγορίας mini που απόλαυσαν μερικούς γύρους στην απαιτητική πίστα.

Και εκεί, παραδοσιακά, η πλειοψηφία των μικρών αναβατών οδηγεί KTM!







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...