Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1η παγκοσμίως η Toyota - Παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων το 2012

Οι πωλήσεις όπως δείχνουν τα πράγματα θα  ξεπεράσουν τα 80 εκατ. , σύμφωνα με την εταιρεία προβλέψεων LMC Automotive, για πρώτη φορά στα χρονικά. Σε αυτό έπαιξε ρόλο η αύξηση...
των πωλήσεων στην Αμερική αλλά και στην Ιαπωνία. Αντίθετα, οι πωλήσεις στην Ευρώπη μειώθηκαν. Πάντως το μυστικό κρύβεται στην αμερικάνικη αγορά. Είναι τόσο μεγάλη, που η διψήφια αύξηση των πωλήσεων είναι αρκετή ώστε να παρασύρει ολόκληρο τον πλανήτη! Εκεί η Toyota είχε αύξηση των πωλήσεων κατά 29% σε σύγκριση με το 2011, ενώ αντίστοιχα η αύξηση στην Ιαπωνία τον ίδιο μήνα άγγιξε το 41%.

1η παγκοσμίως η Toyota με πωλήσεις στα ¾ της χρονιάς στα 7,4 εκατομμύρια. Για τη 2η θέση γίνεται μεγάλη μάχη μεταξύ της GM και του group VW. Οι πωλήσεις της GM βρίσκονται στα 6,95 εκατομμύρια με τις αντίστοιχες της VW να βρίσκονται στα 6,9 εκατομμύρια.

Η ιαπωνική φίρμα ήδη σκέφτεται τη διατήρηση των πωλήσεων στα ίδια μεγέθη για το 2013 και αυτό θα επιτευχθεί με την παρουσίαση μοντέλων μαζικής παραγωγής όπως η νέα Corolla.
Στο μέτωπο της GM υπάρχει μια αύξηση που φτάνει το 2,5% και όλα δείχνουν πως η φετινή χρονιά θα αποτελέσει ρεκόρ μετά το2007 και τα 9,37 εκατομμύρια πωλήσεις.

Ο 3ος διεκδικητής, το VW group, ανακοίνωσε πως ήδη από τον Νοέμβριο έχει ξεπεράσει τις πωλήσεις του 2011, που αποτελούσαν ρεκόρ και που έφταναν τις 8,36 εκατομμύρια! Το VW group βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με πολλά έσοδα και φρέσκιες τεχνολογίες. Σκοπός τους είναι μέχρι το 2018 να γίνουν παγκοσμίως η νούμερο 1 εταιρεία σε πωλήσεις και αυτό είναι μια φιλοδοξία που έχει πολύ σοβαρά επιχειρήματα.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...