Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FIA Junior WRC 2013


Με έξι αγώνες ο θεσμός FIA Junior WRC 2013. Ανάμεσά τους και το Ράλι Ακρόπολις (31η Μάιου -3 Ιουνίου).

Το Πρωτάθλημα Νέων της FIA (FIA Junior WRC 2013), το νέο όνομα του πετυχημένου θεσμού WRC Academy), θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά από το Ράλι ...
Πορτογαλίας (Vodafone Rally de Portugal) 12-14 Απριλίου, όπως επιβεβαίωσε η αρχή που διέπει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι έξι γύροι της κατηγορίας περιλαμβάνουν στη συνέχεια το Ράλι Ακρόπολις (31η Μαίου -3 Ιουνίου), της Φινλανδίας (2-4 Αυγούστου), της Γερμανίας (23-25 Αυγούστου), της Γαλλίας (4-6 Οκτωβρίου) και της Ισπανίας (25-27 Οκτωβρίου) όπως ακριβώς και στο πρόγραμμα του 2012 WRC Academy , με ασφάλτινους και χωμάτινους αγώνες.

Ο πρώτος γύρος στην Πορτογαλία είναι ένας από τους τρεις αγώνες σε χωμάτινες επιφάνειες . Οι αγώνες σε άσφαλτο στη Γερμανία και τη Γαλλία -τέλη Αυγούστου και αρχές Οκτωβρίου, αντίστοιχα με το φινάλε σε μικτούς δρόμους στην Ισπανία έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση του WRC Junior, τονίζει : «Το ημερολόγιο προσφέρει ένα συναρπαστικό μίγμα των επιφανειών, με τους οδηγούς να ξεκινούν σε χώμα -αρχής γενομένης από την ην Πορτογαλία, την Ελλάδα και τη Φινλανδία, πριν από τη μετάβαση στην άσφαλτο στη Γερμανία και τη Γαλλία, ενώ μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις για το ημερολόγιο θα είναι το φινάλε του Junior WRC στο Rally de Espana. Αυτό είναι ένα μικτό ράλι επιφάνεια η οποία θα προσφέρει απαιτεί αυξημένες ικανότητες οδήγησης. "

Οι οδηγοί θα μετρήσουν τα πέντε καλύτερα αποτελέσματα τους. Θα υπάρξει ξεχωριστή κατάταξη για τους συνοδηγούς, καθώς και Κύπελλο Εθνών».


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...