Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Toyota τιμήθηκε με το «Χρυσό» βραβείο του ανεξάρτητου γερμανικού οργανισμού τεχνικών ελέγχων, TÜV

Ο κορυφαίος ανεξάρτητος γερμανικός οργανισμός τεχνικών ελέγχων, TÜV, κατέταξε την Toyota Νο1 σε ποιότητα.

Η Toyota τιμήθηκε με το «Χρυσό» βραβείο του ανεξάρτητου γερμανικού οργανισμού τεχνικών ελέγχων, TÜV για το Prius, το πλήρως υβριδικό μοντέλο της, σε τελετή απονομής βραβείων που διοργανώθηκε στο Βερολίνο στις 25 Ιανουαρίου, 2011.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της δημοσίευσης της Αναφοράς TÜV 2011 τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου η Toyota αναδείχτηκε η πιο...
επιτυχημένη μάρκα με 17 αυτοκίνητα στην πρώτη δεκάδα, σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες και με διαφορετικά μοντέλα.

Στην τελευταία αναφορά του πιο έγκυρου γερμανικού οργανισμού τεχνικών ελέγχων, το Prius κατέκτησε τη Νο1 θέση στην κατηγορία του, για οχήματα ηλικίας 2–3 ετών με ποσοστό βλαβών μόνο 2,2%. Το Toyota Auris επικράτησε με μικρή διαφορά στη 2η θέση της κατηγορίας, με αντίστοιχο ποσοστό μόλις 2,3% όταν ο μέσος όρος είναι περίπου 5,5%. Τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της οικογένειας Toyota στην αναφορά TÜV ήταν τα Avensis, Corolla Verso, RAV4 και Yaris.

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για το επίτευγμα του Prius, το οποίο ανέκαθεν ήταν το πιο αξιόπιστο και καινοτόμο προϊόν της γκάμας μας» δήλωσε ο Toshiaki Yasuda, Πρόεδρος της Toyota Deutschland GmbH παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους της Toyota.

Η ετήσια αναφορά TÜV που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά πριν από τέσσερις δεκαετίες έχει γίνει ένας χρήσιμος οδηγός για τους πελάτες, καθώς παρουσιάζει τη μακροπρόθεσμη αξιοπιστία και συνολική ποιότητα των οχημάτων που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

«Είμαστε ευτυχείς που η μάρκα μας είναι 1η σε Ποιότητα. Η αναφορά TÜV 2011 αναγνωρίζει τη συνεχή προσπάθειά μας να διασφαλίζουμε ανώτερη ποιότητα στο κάθε αυτοκίνητο που κατασκευάζουμε» σχολίασε ο Didier Leroy, Πρόεδρος της Toyota Motor Europe. «Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που έχουν οι πελάτες μας για τα προϊόντα μας, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους».

Οι περισσότεροι από τους υποχρεωτικούς τεχνικούς ελέγχους στη Γερμανία πραγματοποιούνται μέσω διαφόρων φορέων του οργανισμού TÜV. Η αναφορά TÜV 2011 βασίζεται σε 7,25 εκατομμύρια οχήματα περίπου που επιθεώρησε ο TÜV από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2010.

Η πρώτη γενιά του καινοτόμου Prius της Toyota λανσαρίστηκε αρχικά στην Ιαπωνική αγορά το 1997. Από τότε, οι συνολικές πωλήσεις και των τριών γενιών του Prius ανέρχονται στα 2,1 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Prius έγινε το 2000, με τις αθροιστικές πωλήσεις να φτάνουν τις 213.000 μονάδες μέχρι τα τέλη του 2010.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...