Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καινοτομία Opel: Τα πάντα για το iPhone – Opel FlexApp


  • Η Opel λανσάρει μία σειρά εργαλείων για οδηγούς, καταναλωτές και λάτρεις της μουσικής
  • Οι χρήστες  iPhone μαθαίνουν το Astra SportsTourer με τη λειτουργία Augmented Reality
  • Με ειδικές εφαρμογές Astra, οι χρήστες του iPhone μπορούν να πρωταγωνιστούν σε δικές τους διαφημίσεις
Η φιλοσοφία καινοτομίας της Opel επεκτείνεται τώρα στους χρήστες iPhone. Η Opel FlexApp, μία σειρά εφαρμογών για iPhone, είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίζει τους οδηγούς σε περιπτώσεις όπως παρκάρισμα, ψώνια, διακοπές, δουλειές και ανεύρεση της κατάλληλης λίστας τραγουδιών ανάλογα με τη διάθεσή τους: πρόκειται για χρήσιμα εργαλεία που τους βοηθούν να φτάσουν σε ένα προορισμό απλά, αποδοτικά και απολαυστικά.
Μία ξεχωριστή έκπληξη περιμένει τους φίλους του Astra: Τρεις διασκεδαστικές πρόσθετες εφαρμογές με τις οποίες θα μπορούν να...
πρωταγωνιστούν στη δική τους διαφήμιση Astra, να ακούνε μελωδίες ή να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους σε ένα παιχνίδι οδήγησης του Astra.
«Η έννοια της καινοτομίας είναι στο DNA μας. Οι μηχανικοί μας διαπίστωσαν ότι οι χρήστες iPhone αναζητούν όλο και περισσότερο λύσεις λογισμικού για ευκολότερη ζωή» σχολιάζει ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales. «Η Opel FlexApp προσφέρει μία σειρά εφαρμογών που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ατομικές απαιτήσεις και χρησιμοποιούνται καθημερινά, μέσα και έξω από το αυτοκίνητο».
Η ιδέα για την FlexApp είναι να εμπλουτιστεί με περισσότερες εφαρμογές - όπως ένας Οδηγός Πόλης – και να διευρύνεται κάθε χρόνο με περισσότερες υπηρεσίες.
Opel Flex App για παρκάρισμα, ψώνια και διασκέδαση – με δυνατότητες εξατομίκευσης
Η Opel FlexApp που διατίθεται στα καταστήματα iTunes για δωρεάν download (http://itunes.apple.com/app/flexapp/id409786653?mt=8) βοηθά τους χρήστες να εντοπίζουν χώρους στάθμευσης, να παρακολουθούν πόσος χρόνος απομένει στο παρκόμετρο και να θυμούνται που έχουν παρκάρει το αυτοκίνητο. Επίσης τους βοηθά να δημιουργούν λίστες με ψώνια και να βρίσκουν τα καλύτερα καταστήματα, ακόμα και να διοργανώσουν τις διακοπές τους. Οι χρήστες μπορούν να ηχογραφούν ένα μήνυμα (memo) και να το στέλνουν – αφού έχουν παρκάρει με ασφάλεια του αυτοκίνητο.
Με τη λειτουργία Hot Spot ο χρήστης μπορεί να επιλέγει τα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος και τα στοιχεία επικοινωνίας π.χ. Διανομέων Opel, εστιατορίων, ξενοδοχείων.  Οι χρήστες θα καθοδηγούνται στον προορισμό της προτίμησής τους αφού επιλέξουν την ταχύτερη ή συντομότερη διαδρομή και να την κάνουν export στο Google Maps ή Navigon.
Εκφράζοντας άριστα τη φιλοσοφία της Opel, η FlexApp είναι ευέλικτη με την έννοια ότι παρέχει τη δυνατότητα εξατομίκευσης. Οι χρήστες διαμορφώνουν την αρχική οθόνη όπως επιθυμούν. Οι έξι εφαρμογές αλλάζουν θέση και ενεργοποιούνται/ απενεργοποιούνται στην αρχική οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν όσες εφαρμογές θέλουν για να τις χρησιμοποιούν οποιαδήποτε μέρα.
Opel InnovationApp για το Astra Sports Tourer
Αυτή η εφαρμογή για iPhone (http://itunes.apple.com/us/app/opel-innovation/id408699452?mt=8)
προσφέρει στους οδηγούς ένα ταξίδι γνωριμίας με το νέο Opel Astra Sports Tourer μέσω της Augmented Reality. Οι χρήστες θα μαθαίνουν από πρώτο χέρι τα οφέλη των καινοτομιών Opel όπως τα συστήματα FlexRide και FlexFold.
Με τις εφαρμογές Astra Apps οι χρήστες πρωταγωνιστούν σε δικά τους βίντεο
Επιπλέον, η Opel δημιούργησε τρεις πρόσθετες εφαρμογές για τους φίλους του Astra. Το YouStar (http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-youstar/id359390764?mt=8)
είναι ένα εξατομικευμένο βίντεο κλιπ που επιτρέπει στους χρήστες να πρωταγωνιστούν σε τηλεοπτικό διαφημιστικό του Astra. Οι χρήστες επιλέγουν τις φωτογραφίες τους και τις ενσωματώνουν σε ένα βίντεο του Astra. Στη συνέχεια θα μπορούν να το μοιράζονται με φίλους μέσω email, facebook ή στο YouTube.
Με το YourBeat (http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-yourbeat/id382225009?mt=8) οι χρήστες να προσαρμόζουν το audio streaming. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνουν το δικό τους προσωπικό Astra Soundtrack μέσω Live Radio Streaming. Έχουν δυνατότητα επιλογής από τρία μουσικά στυλ – RnB, Soul και Funk.
Το YourCoup (http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-yourcoup/id393137581?mt=8) είναι ένα παιχνίδι οδήγησης του νέου Astra. Οι χρήστες συμμετέχουν σε μια αποστολή, νιώθουν τη συγκίνηση, απολαμβάνουν τη δυναμική συμπεριφορά και την προηγμένη τεχνολογία.  Οι παίκτες χρησιμοποιούν συστήματα της Opel όπως AFL+, FlexRide και εμπρός κάμερα Opel Eye για την ολοκλήρωση διαφόρων αποστολών. Οι φανατικοί παίκτες καλούνται να κάνουν ανάρτηση της υψηλής βαθμολογίας τους στη σελίδα της Opel στο Facebook. Μέχρι σήμερα, πάνω από 19.000 χρήστες έχουν συμμετάσχει στο YourCoup.
[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...