Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπαίνει στην ιαπωνική αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων η Mazda


Η Mazda Motor ανακοίνωσε ότι θα ενταχθεί στη λίστα των αυτοκινητοβιομηχανιών που εισέρχονται στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ξεκινώντας με την πώληση ενός μπαταριο-κίνητου στην Ιαπωνία, την άνοιξη του 2012.

Το πρώτο μηδενικών εκπομπών μπαραριο-κίνητο αυτοκίνητο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα βασίζεται στο...
Mazda2/Demio και θα διανύει κατ’ εκτίμηση απόσταση περίπου 200 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση. Η Mazda θα εκμισθώσει το μοντέλο σε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και πελάτες από την Ιαπωνία.

Το σχέδιο σηματοδοτεί μια μικρή αλλαγή στην πορεία της πέμπτης μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας της Ιαπωνίας, η οποία είχε δηλώσει ότι θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου των βενζινοκινητήρων μέχρι το 2015.

"Θέλουμε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθoύμε αμέσως στις ανάγκες της αγοράς", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Mazda, Takashi Yamanouchi. Επιπλέον, ο κ. Yamanouchi πρόσθεσε ότι η Mazda θα επιδιώξει μια τιμή κάτω από 3 εκατ. γεν, μετά τις επιδοτήσεις και αρνήθηκε να αποκαλύψει το στόχο πωλήσεων.
Ημερησία

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...