Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

OPEL INSIGNIA...ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!



Το πολυβραβευμένο Opel Insignia αποκτά μία ακόμα διάκριση, αυτό τη φορά στον Ελλαδικό χώρο. Σε ψηφοφορία που οργάνωσε, στα τέλη του 2009, η ηλεκτρονική έκδοση του γνωστού τίτλου Auto Τρίτη, το Opel Insignia βγήκε πρώτο στις προτιμήσεις των αναγνωστών και έλαβε τον τίτλο «Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2010». Οι 24.016 αναγνώστες ανέδειξαν το Opel Insignia πρώτο ανάμεσα σε 33 νέα μοντέλα του 2009 και ψήφισαν το κάθε μοντέλο στη συνολική του εικόνα.

Κάθε ένας είχε δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μία φορά, κατανέμοντας στα μοντέλα της προτίμησής του, συνολικά 25 βαθμούς, με μικρότερο δυνατό βαθμό το 5 και υψηλότερο το 10.

Με μία φρέσκια εμφάνιση και τεχνολογία αιχμής το Opel Insignia έπεισε τους αναγνώστες-ψηφοφόρους για την προηγμένη αισθητική, την υψηλή αξιοπιστία, την κορυφαία ασφάλεια και τις δυναμικές επιδόσεις του. Είναι το μοντέλο που λανσάρισε τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, «Η Γλυπτική Τέχνη Συναντά τη Γερμανική Ακρίβεια», σε συνδυασμό με μία σειρά προσιτών καινοτομιών.

Το Ιnsignia ήρθε πρώτο με μεγάλη διαφορά και 82.859 βαθμούς. Το δεύτερο αυτοκίνητο (Τoyota Prius) πήρε 46.094 βαθμούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...