Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το AUTO SHOW ATHENS 2010 εγκαινιάζεται το Σάββατο 4/12/2010




Μερικά παραλειπόμενα από την δημοσιοποίηση μέσω των ΜΜΕ του Athens Auto Show 2010:

Το AUTO SHOW ATHENS 2010 εγκαινιάζεται το Σάββατο 4/12/2010 και εννοείται ότι το autocarnet θα είναι εκεί. Οι φημολογίες περί ακύρωσης που διακινήθηκαν από διάφορα ειδησεογραφικά  - διαδικτυακά κυρίως -κανάλια  ευτυχώς δεν ήταν αληθινές και  βέβαια μπορώ να αισθάνομαι δικαιωμένος που Κυριακή απόγευμα με το που έλαβα και εγώ προσωπικά το δεδομένο email (βλ. συνημμένη εικόνα) από τον "autoblognews" ψευδοαποστολέα περί ακύρωσης του event ενήργησα άμεσα προς εξακρίβωση της γνησιότητάς του. Με το που έλαβα το e-mail προβληματίστηκα γιατί αφ' ενός μεν ο αποστολέας δεν ήταν γνωστός (τουλάχιστον σε ελληνικό domain name) και αφ'ετέρου δεν υπήρχε ενεργό link σε σχέση με την αρχική πηγή δημοσίευσης της πληροφορίας ούτε απάντησαν σε σχετικό e-mail που τους έστειλα. Ήταν μία παραπλανητική -απ' ότι αποδείχθηκε τελικά- ψεύτικη πληροφορία από άνθρωπο - πιθανόν -  του χώρου δεδομένου ότι γνώριζε πολλές λεπτομέρειες επί των γεγονότων που ήθελε να κάνει στοχευμένο κακό...Και βέβαια το δημοσιεύσαμε άμεσα προς ενημέρωση των χιλιάδων φίλων αναγνωστών με συνεχή Updates των επαφών που κάναμε με τους διοργανωτές και το iexpo.gr (ευχαριστούμε φίλε Αποστόλη...).
Την επόμενη μέρα η ομάδα του autocarnet έστειλε σχετικό e-mail στα φιλικά blog που είχαν κάνει την αναδημοσίευση (απ' το e-mail που μπορείτε να δείτε και αυτό που μας έστειλαν και εμάς...)της  ανακριβούς πληροφορίας περί ακύρωσης του Athens Auto Show 2010 προκειμένου να... διορθώσουν το λάθος που εν των μεταξύ είχαν προλάβει να διαβάσουν χιλιάδες αναγνώστες... και να αναπαράγουν σωστά την είδηση όπως και έγινε προς όφελος των αναγνωστών (ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη του tro-ma-ktiko για το σχόλιο) που είχαν αρχικά ενημερωθεί λάθος και απογοητευτεί. Για μία ακόμη φορά προτάξαμε το συμφέρον των αναγνωστών λειτουργώντας συναδελφικά . Ποιος από εμάς άραγε θα άντεχε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την εξειδικευμένη αυτοκινητιστική ειδησεογραφία αν τελικά δεν γινόταν το αυτοκινητιστικό event της χρονιάς...Προσωπικά ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω και φυσικά ήδη κάνω τον σχεδιασμό και το πρόγραμμα της επίσκεψης στο μεγαλύτερο αυτοκινηστικό event στην χώρα μας για τα τελευταία 2 χρόνια...Όλοι εκεί, λοιπόν!!!

Στο κυρίως θέμα μας τώρα:


ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATHENS AUTO SHOW 2010:

AUTO SHOW 2010
04 ΔΕΚ 2010 - 12 ΔΕΚ 2010

Τοποθεσία:
METROPOLITAN EXPO

Οργανωτής:
AUTO EXPO ΕΠΕ

Τύπος:
ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΥ


Ωράριο Λειτουργίας:
Σαββάτο και Κυριακή 10:00 - 21:00
Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 - 21:00

Εισιτήριο εισόδου:
8 ευρώ

Αντικείμενο:
Αυτοκίνητα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ

URL:
http://www.expa.gr

Περισσότερα στοιχεία για το event, καθώς επίσης φωτογραφίες και πληροφορίες για νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στο Athens Auto Show 2010 θα βρείτε... εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...