Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

AUTO SHOW ATHENS 2010: Το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό event στην χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια


"Το νέο πληθωρικό VW PASSAT (αλά Phaeton...) θα έχουν οι φίλοι επισκέπτες την δυνατότητα να δουν από κοντά στο σαλόνι αυτοκινήτου της Αθήνας που εγκαινιάζεται το ερχόμενο Σάββατο και θα διαρκέσει μέχρι τις 12/12."

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATHENS AUTO SHOW 2010:


AUTO SHOW 2010
04 ΔΕΚ 2010 - 12 ΔΕΚ 2010

Τοποθεσία:
METROPOLITAN EXPO

Οργανωτής:
AUTO EXPO ΕΠΕ

Τύπος:
ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΥ


Ωράριο Λειτουργίας:
Σαββάτο και Κυριακή 10:00 - 21:00
Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 - 21:00

Εισιτήριο εισόδου:
8 ευρώ

Αντικείμενο:
Αυτοκίνητα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ

URL:
http://www.expa.gr


Λίγα λόγια έτσι για την γνωριμία...
Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του βρίσκεται το "Auto Show - Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010". Από τις 4 έως τις 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου AUTO SHOW, στον υπερσύγχρονο χώρο Metropolitan EXPO, στην περιοχή του αεροδρομίου Eλ. Βενιζέλος. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της αγοράς, πολλά από τα οποία παρουσιάζονται στη χώρα μας για πρώτη φορά.

Σε αυτήν θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας όπως π.χ. το νέο Passat, τα ανανεωμένα Mazda 2 και Mazda 6, τα Audi... A6, A7 και R8 Spyder, το οικογενειακό μεσαίο Peugeot 508 που αντικαθιστά τα 407 και 607, το νέο Chevrolet Corvette, τα τουρμπάτα Seat Leon και Ibiza TSI 1.2 105PS καθώς και όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες που τη χαρακτηρίζουν.

Ανάμεσά τους τα πιο σύγχρονα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς. Φυσικά, δε θα λείψουν από το «Auto Show 2010» και οι παράλληλες εκδηλώσεις, test drives βασικών μοντέλων των εταιρειών, ειδικές εκθεσιακές προσφορές για υποψήφιους αγοραστές που σε συνδυασμό με τις τρέχουσες προσφορές του μήνα θα καταστήσουν την αγορά νέου αυτοκινήτου μια συμφέρουσα - πια - διαδικασία.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της ΕΧΡΑ, της Future Promotions, της Ιnfotainment και της Σ. Τσομώκος ΑΕ. 8 ευρώ θα είναι η είσοδος για το κοινό.

Μερικά από τα μοντέλα που θα δείτε στην έκθεση:
















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...