Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ATHENS AUTO SHOW 2010, 4/12-12/12/2010 - Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά!

Η πληροφορία περί αναβολής του εν λόγω event δυστυχώς δημοσιεύτηκε σε κάποια sites aλλά δεν ευσταθεί παρόλο που μεγάλης επισκεψιμότητας Blogs / sites όπως το tro-ma-ktiko την έχουν δημοσιεύσει από εχθές το βράδυ. Καινούρια πληροφορία μετά από επικοινωνία μας με τον διαχειριστή του έγκριτου site εκθέσεων iexpo.gr επιβεβαιώνει ότι η Έκθεση θα γίνει κανονικά...Επίσης υπήρξε σχετική επαφή και με την διοργανώτρια ΕΠΕ της Έκθεσης και η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει θέμα αναβολής. Το Σαλόνι Αυτοκινήτου τη Αθήνας θα διεξαχθεί κανονικά το ερχόμενο Σάββατο 4/12 (εγκαίνια)

Από τον Webmaster του iexpo.gr:
"Σχετικά με τις φήμες περί αναβολής της Athens Auto Show 2010, δεν έχει ακουστεί και ανακοινωθεί κάτι επίσημο. Στο site του Metropolitan expo (http://www.metropolitanexpo.gr/exSdetails.php?l=1&ex=34) αναφέρεται κανονικά η διεξαγωγή...
της έκθεσης.
Ανατρέξαμε βέβαια τόσο στο site του διοργανωτή (www.expa.gr) όσο και στο site της ίδιας της έκθεσης (http://www.athensmotorshow.gr/) αλλά δυστυχώς διαπιστώσαμε πως έχουν να ενημερωθούν πολλά χρόνια.
Έπειτα απο αυτές τις κινήσεις και μετά απο τηλεφώνημά μας, μέσα στην περασμένη εβομάδα, στο metropolitan expo μας είπαν πως δεν ισχύει οποιαδήποτε φήμη αναβολής και οτι θα διεξαχθεί κανονικά.
Ελπίζω να υπάρξει επίσημη ενημέρωση σύντομα
iexpo.gr"



Δείτε και ολόκληρη την ανακοίνωση του autotriti.gr σχετικά με την Έκθεση:
"Από τις 4 έως τις 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου AUTO SHOW, στον υπερσύγχρονο χώρο Metropolitan EXPO, στην περιοχή του αεροδρομίου Eλ. Βενιζέλος. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να θαυμάσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της αγοράς, πολλά από τα οποία παρουσιάζονται στη χώρα μας για πρώτη φορά.


Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση για το νέο Volkswagen Passat
Το παρόν θα δώσουν οι μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων, σε μία έκθεση που αναμένεται να δώσει πραγματική ανάσα στην αγορά, αλλά και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλους τους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι θα δουν απο κοντά τα μοντέλα για τα οποία ενδιαφέρονται αλλά και αυτούς που επιθυμούν να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στο χώρο του αυτοκινήτου, όπως η «έξυπνη» πράσινη τεχνολογία (υγραεριοκίνηση, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση), τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα αντίκες.
Επίσης, η έκθεση θα φιλοξενήσει ειδικό τομέα με αξεσουάρ, με ελαστικά και με ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ενώ, παράλληλα, αρμόδιοι φορείς θα παρέχουν ενημέρωση για σημαντικά ζητήματα, όπως είναι η Οδική Ασφάλεια, ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και η απόσυρση ρυπογόνων οχημάτων. Την έκθεση θα πλαισιώσει μια πλειάδα εκδηλώσεων, όπως test drives, parties & happenings που θα φέρουν ένα γιορταστικό τόνο και θα ανεβάσουν τη διάθεση.
H έκθεση θα ανοίγει καθημερινά τις πύλες της από τις 16:00 μέχρι τις 21.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 9:00 μέχρι τις 21.00. Η τιμή του εισιτήριου ανέρχεται σε 8 ευρώ.



O οδηγός έκθεσης του Auto Τρίτη
Επιπλέον, οι επισκέπτες θα αποκτούν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ έναν πλήρη οδηγό της έκθεσης από το Auto Τρίτη. H πολυτελής αυτή έκδοση θα περιλαμβάνει πληροφορίες για την έκθεση, index εκθετών και παρουσιάσεις επιλεγμένων νέων μοντέλων, που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά το 2010. Παράλληλα, παρουσιάζονται οι καλύτερες προσφορές που «παίζουν» αυτή την εποχή στην ελληνική αγορά καθώς και μία σειρά από hot νέα προϊόντα και αξεσουάρ αυτοκινήτου.


Πρεμιέρα για το νέο Micra της Nissan
Στην έκθεση AUTO SHOW θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα παρακάτω νέα μοντέλα:
- Νέο Αudi R8 Spyder
- Νέο Audi A6
- Νέο Audi A7
- Nέα Chevrolet Corvette
- Nέο Nissan Micra
- Νέο Peugeot 508
- Νέα Seat Ibiza & Leon 1,2 TSI
- Νέο VW Passat"

Μερικές σκέψεις....
Τί να πούμε. Δυστυχώς κάποιοι κακοπροαίρετοι βάλθηκαν να ακυρώσουν το μεγάλο αυτοκινητιστικό event της χώρας μας στέλνοντας με e-mail παντού αυτήν την πληροφορία. Αποδέκτης του συγκεκριμένου e-mail ήταν μεταξύ των άλλων και το autocarnet.gr. Αποστολέας του e-mail φερόταν να είναι ο κάτοχος του Autoblognews . Με το που λάβαμε το e-mail προβληματιστήκαμε γιατί αφ' ενός μεν ο αποστολέας δεν ήταν γνωστός (τουλάχιστον σε ελληνικό domain name) και αφ'ετέρου δεν υπήρχε ενεργό link σε σχέση με την αρχική πηγή δημοσίευσης της πληροφορίας ούτε απάντησαν σε σχετικό e-mail που τους στείλαμε. Δυστυχώς όμως άλλα sites/blogs δεν ενήργησαν με επιφύλαξη όπως εμείς διοχετεύοντας αυτούσια την ψευδή πληροφορία περί αναβολής στο διαδίκτυο χωρίς καν να το ψάξουν...Τα συμπεράσματα δικά σας!

Παραμείνετε συντονισμένοι στο autocarnet για πληρέστερη ενημέρωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...