Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με ένα πρωτότυπο infographic, η Nissan αποτυπώνει την επιτυχημένη διαδρομή της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου

Nissan infographic
Με ένα πρωτότυπο infographic, η Nissan αποτυπώνει την επιτυχημένη διαδρομή της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου 

Κορυφαίες επιδόσεις για τη Nissan το πρώτο εξάμηνο του 2017!


Με ένα πρωτότυπο infographic, η Nissan αποτυπώνει την επιτυχημένη διαδρομή της στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Με την πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοντέλων που διαθέτει, την άκρως ανταγωνιστική εμπορική πολιτική της, καθώς και με την αξιοπιστία του δικτύου της ανά την Ελλάδα, η Nissan πέτυχε για μια ακόμα φορά κορυφαίες επιδόσεις, πρωταγωνιστώντας στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, η Nissan κατέκτησε τον Ιούνιο την πρώτη θέση στις πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων, με 1.162 ταξινομήσεις και με μερίδιο αγοράς 11,5% ! Παράλληλα, κατέγραψε για το πρώτο εξάμηνο του 2017 πανελλαδικές πωλήσεις 4.580 νέων επιβατικών αυτοκινήτων, γεγονός που την κατατάσσει στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 9,1%.

Όσο για το μέλλον, αυτό αναμένεται να είναι εξίσου συναρπαστικό για την Nissan, καθώς με την εμπορική διάθεση του ολοκαίνουργιου MICRA, η Ιαπωνική μάρκα θα εξασφαλίσει ακόμα ένα success story.

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμησή τους και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες after sales, συνεχείς παροχές και υποστήριξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...