Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι θα μπορούσατε να κάνετε αν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι

Τι θα μπορούσατε να κάνετε αν εάν κλειδωθείτε έξω από το αμάξι

Μια από τις μεγαλύτερες ατυχίες που μπορούν να μας συμβούν είναι να διαπιστώσουμε ότι κλειδωθήκαμε έξω από το αμάξι μας, έχοντας αφήσει τα κλειδιά μέσα στο όχημα!




Το Business Insider δημοσιεύει ένα βίντεο από το Consumer Reports με συμβουλές και tips για το πώς θα ανοίξετε την πόρτα του αυτοκινήτου εάν κλειδωθείτε απ’ έξω.

Όπως σημειώνεται στο βίντεο, αρχικά δεν πρέπει να πανικοβληθείτε. Αν είσαστε κοντά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, εκεί έχουν τα κατάλληλα εργαλεία: ένα που μοιάζει και φουσκώνει σα μπαλόνι, το τοποθετείτε στη πόρτα έτσι ώστε να δημιουργηθεί άνοιγμα από όπου θα περάσει ένας γάντζος και με τις κατάλληλες κινήσεις θα ανοίξει την πόρτα.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας, τοποθετώντας μια σφήνα, ή ένα κατσαβίδι στην πόρτα (όπως βλέπετε στα παρακάτω βίντεο που αλιεύσαμε από το YouTube) από όπου μπορείτε να γλιστρήσετε μέσα ένα σίδερο με γάντζο.

Προσοχή! Οι παραπάνω τεχνικές δεν αποκλείεται να προξενήσουν βλάβη στην πόρτα.

Αν βρίσκεστε σε τοποθεσία που δεν υπάρχει κοντά βενζινάδικο, μπορείτε να καλέστε την αστυνομία ή την ασφαλιστική σας (εκείνοι θα καταφέρουν να το ανοίξουν αλλά πιθανόν να σας κοστίσει).

Δείτε το βίντεο από το Business Insider


Πηγή: Newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...