Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το 9ο PICK ΛΟΥΞ-COLA plus n' light πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της Πάτρας!


Οι μέρες περνούν και το 9ο PICK ΛΟΥΞ-COLA plus n' light πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο της Πάτρας!

Με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατό θέαμα, την διασκέδαση των επισκεπτών και όλων όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες τηλεοπτικά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά φυσικά και την ευχαρίστηση όλων των οδηγών, η οργανωτική επιτροπή του PICK ετοιμάζει για φέτος διάφορες αλλαγές ως προς το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.
Ο κόσμος του PICK γυρίζει ανάποδα!
Μία σημαντική αλλαγή θα είναι φέτος η αλλαγή της εκκίνησης η οποία θα είναι αριστερόστροφη στο πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου, εκεί όπου "χτυπά" η καρδιά του PICK εδώ και 8 ολόκληρα χρόνια.
Οι εργασίες το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πυρετώδεις από όλους όσοι εμπλέκονται στην διοργάνωση τόσο στην Πλατεία όσο και στα ... ορμητήρια του PICK, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις για τις συμμετοχές ολοκληρώνονται στις 8 Σεπτεμβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/
*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης
PROFILE PICK 2017 - LINK flip
Το youtube channel του PICK:
Το επίσημο site του PICK



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...