Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΟΜΑΔΑ MX ΤΗΣ KTM SEE ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Η ΟΜΑΔΑ MX ΤΗΣ KTM SEE ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Στην φιλόξενη πίστα MX της Πτολεμαΐδας, στις 28 και 29 Οκτωβρίου, βρέθηκαν οι αναβάτες που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX 2017. Στόχος ήταν να ξεκινήσει η οργανωμένη προετοιμασία των αναβατών ώστε τη νέα χρονιά να είναι έτοιμοι να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.


Τον συντονισμό της ομάδας όσον αφορά τα τεχνικά θέματα έχουν αναλάβει ο Χαράλαμπος Πλακετάς και ο Παντελής Καρίμαλης. Ο πρώτος ασχολείται με την υποστήριξη των αναβατών ώστε να στήσουν τις μοτοσυκλέτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ο δεύτερος έχει αναλάβει εκτός των τεχνικών θεμάτων, να συντονίσει τους αναβάτες πάνω σε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα προετοιμασίας, έχοντας στην "πλάτη του" πολλά χρόνια εμπλοκής με το χώρο του Motocross.

Στην MX1 αγωνίζονται οι Γιώργος Ηλιόπουλος με KTM 450 SX-F MY17 και Άρης Τσαρνάς με Husqvarna FC 450 MY17, στην MX2 αγωνίζονται οι Άγγελος Βογιατζής με KTM 250 SX-F και Αλέξανδρος Γεωργαντάς με Husqvarna FC 250 MY17, ενώ στην MX85 αγωνίζεται ο Αντώνης Σάγμαλης με KTM 85 SX MY17.

Η KTM South East Europe Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για τη φιλοξενία την ΑΜΟΕ (Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εορδαίας), το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ και το Υλικοτεχνικό και Έμψυχο δυναμικό της.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...