Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγώνας Πλαγιολίσθησης και Ατομικής Επιτάχυνσης Χίου: Συμμετοχές

Αγώνας Πλαγιολίσθησης και Ατομικής Επιτάχυνσης Χίου: Συμμετοχές
Η αγωνιστική εκδήλωση διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστών Χίου (Α.Σ.Α.Χίου) και θα περιλαμβάνει τόσο αγώνα Drift, όσο και Drag Day. Να σημειωθεί πως η Οργάνωση θα διαθέσει, σε συνεργασία με την Kanaris Tours, πούλμαν για δωρεάν μετακίνηση θεατών προς την πίστα των Ολύμπων, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Όσον αφορά στους 35 συμμετέχοντες, οι 8 θα συμμετάσχουν στο Drag Day, έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή επίδοση σε ένα είδος αγώνα που εντυπωσιάζει χάρη στις ικανότητες των αυτοκινήτων, αλλά και των οδηγών. Στο Drift θα συμμετάσχουν 27 οδηγοί, οι 10 από τους οποίους θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της Pro, ενώ η Street Legal είναι η πιο πολυπληθής Κατηγορία του αγώνα, με 17 συμμετέχοντες.

Ένα καυτό διήμερο αναμένεται στη Χίο, με πολύ θέαμα και έντονες μάχες υπό των βλέμμα πολλών θεατών.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/2016

Τεχνικός & Διοικητικός Έλεγχος Drag-Drift, ώρα 08.30-10.00

Ενημέρωση Αγωνιζομένων Drag, ώρα 10.00-10.30

Περάσματα Drag, ώρα 10.30-13.00

Ενημέρωση Αγωνιζομένων Drift, ώρα 13.00-13.30

Ελεύθερα περάσματα Drift, ώρα 13.30-17.00


ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11/2016

Ladders Drag, ώρα 11.00-13.00

Βαθμολογημένα - Μάχες Drift, ώρα 13.30-16.00

Απονομές Drag-Drift , ώρα 16.30




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...