Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ο Dirt Games

1ο Dirt Games
1ο Dirt Games
Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4x4 και την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ.) το 1ο Dirt Games, στη χωμάτινη πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού του Δήμου Χαλκίδος, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.


Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των οργανωτών στηρίζοντας έμπρακτα τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Πρόκειται για έναν φιλικό αγώνα που έχει την έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος οδηγών που λατρεύουν τη χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας αφορά τόσο αγωνιστικά αυτοκίνητα των κατηγοριών Ν-Α-Ε-R, όσο και χωμάτινες φόρμουλες, ενώ παράλληλα, θα διεξαχθεί αγώνας 4x4 τύπου Enduro.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου από τις 08.30 έως τις 10.00 στην πίστα, που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού Χαλκίδος. Στη συνέχεια και κατόπιν της υποχρεωτικής ενημέρωσης των αγωνιζομένων, θα ξεκινήσει η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμαστικών (ώρα 10.30), από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια που θα προκριθούν στον τελικό. Σκοπός του κάθε αγωνιζομένου της ατομικής χρονομέτρησης είναι να καλύψει τη χρονομετρημένη διαδρομή (τρεις γύρους) στο μικρότερο χρόνο πραγματοποιώντας τρεις (3) χρονομετρημένους γύρους όπου θα μετρηθεί το άθροισμα των δύο καλύτερων γύρων. Ο νικητής προκύπτει από την πραγματοποίηση του καλύτερου συνολικού χρόνου που προκύπτει από τους 2 γύρους. Οι δύο καλύτεροι χρόνοι κάθε κατηγορίας θα συμμετέχουν σε τελικό ενός (1) γύρου. Στην περίπτωση που οι δύο καλύτεροι χρόνοι κάθε κατηγορίας αντιστοιχούν σε δύο οδηγούς με κοινό αυτοκίνητο τότε ο νικητής θα προκύπτει από το χρόνο του 1ου σκέλους. Το μήκος της πίστας Δοκού Χαλκίδος είναι 2300 μέτρα, με τους αγωνιζόμενους να καλύπτουν 6900 μέτρα στις δοκιμές. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι λεπτομέρειες του αγώνας 4x4 τύπου enduro.

Ο αγώνας αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να απολαύσει κανείς αγωνιστική οδήγηση σε ασφαλείς συνθήκες και με χαμηλό κόστος. Η περίοδος αιτήσεων συμμετοχής έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 20.00.

Πληροφορίες: 210 8087267, 6944596655 (Κωνσταντίνος Σταύρου)







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...