Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Carglass® καταρρίπτει το Guinness World Records™

Η Carglass® καταρρίπτει το Guinness World Records™
Η Carglass® καταρρίπτει το Guinness World Records™ 

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη φιλανθρωπική διοργάνωση της Belron®, μητρικής εταιρίας της Carglass®, με στόχο την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Afrika Tikkun. Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2016, στο Eton Dorney του Λονδίνου, συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 2000 εργαζόμενοι και συνεργάτες της Belron® από 26 χώρες, οι οποίοι συναγωνίστηκαν σε διάφορα αθλήματα.


Η 15η φετινή διοργάνωση ήταν μοναδική αφού ο εορτασμός της σφραγίστηκε με την κατάρριψη του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες για τον σχηματισμό του μεγαλύτερου ανθρώπινου χάρτη, επιλέγοντας την ήπειρο της Αφρικής. Για την κατάρριψη του ρεκόρ συμμετείχαν 811 άτομα, με την παρουσία της εκπροσώπου από τον οργανισμό Γκίνες, Sofia Greenacre. Δείτε εδώ το σύντομο video.

Η διοργάνωση ξεκίνησε με το θερμό καλωσόρισμα του πρόεδρου της Belron® Gary Lubner και την παρουσίαση του ποσού που συγκέντρωσαν οι χώρες του Ομίλου για την ενίσχυση του Afrika Tikkun. Το ποσό φέτος άγγιξε το 1 εκ. ευρώ και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθειά ανάπτυξης προγραμμάτων για βασική φροντίδα, σίτιση, υγειονομική περίθαλψη, στέγαση και εκπαίδευση 6.500 παιδιών της Αφρικής.

Η ελληνική αποστολή απαρτιζόταν από 25 άτομα. Πέρα από εργαζόμενους της Carglass® Ελλάδας, συμμετείχαν συνεργάτες και στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, οι οποίοι συναγωνίστηκαν στην κολύμβηση, στην ποδηλασία και στο τρέξιμο. Η Carglass® υπηρετεί πιστά το θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και το αποδεικνύει έμπρακτα, καθοδηγούμενη πάντα από τις εταιρικές της αξίες: Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Ακεραιότητα.

Χορηγός στις εμφανίσεις στις ελληνικής αποστολής ήταν για ακόμη μια χρονιά η εταιρία Agraph Promotions.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...