Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στη φετινή έκθεση EICMA, η BMW Motorrad έδωσε μία πρώτη γεύση από την πιο ειδική και περιορισμένης παραγωγής μοτοσικλέτα στην ιστορία της μέχρι σήμερα: τη BMW HP4 RACE



Στη φετινή έκθεση EICMA, η BMW Motorrad αποκάλυψε τα πρώτα στοιχεία της πιο ειδικής και περιορισμένης παραγωγής μοτοσικλέτας στη μέχρι τώρα ιστορία της: της BMW HP4 RACE.

Μένει ακόμη ανοιχτός ο βαθμός στον οποίο το προηγμένο πρωτότυπο θα μοιάζει με την τελική μοτοσικλέτα παραγωγής. Η μόνη σίγουρη πληροφορία που έδωσε ο Stephan Schaller, Πρόεδρος της BMW Motorrad είχε να κάνει με το πλαίσιο και τους τροχούς: «Η HP4 RACE θα έχει πλαίσιο και ζάντες από ανθρακονήματα, όπως εμφανίζονται εδώ. Θα αποκαλύψουμε περισσότερα για το μοντέλο την ερχόμενη άνοιξη».

Είναι βέβαιο πως η BMW HP4 RACE θα είναι χειροποίητη και θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων ενώ θα είναι διαθέσιμη από το δεύτερο εξάμηνο του 2017.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...