Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας για τη BMW Σειρά 1

Νέος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας για τη BMW Σειρά 1
Νέος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας για τη BMW Σειρά 1
Από τον Ιούλιο του 2015, οι 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις της BMW 118i θα διαθέτουν ένα τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα της τελευταίας γενιάς κινητήρων του BMW Group για βελτιστοποιημένη ισορροπία μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και οικονομίας.
Με τον κινητήρα 100 kW/136 hp, οι νέες 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις της BMW 118i επιταχύνουν από 0 -100 km/h σε 8,5 δεύτερα (αυτόματο: 8,7 δευτ.). Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 και των δύο μοντέλων έχουν μειωθεί μεταξύ 5,4 και 5,0 lit/100 km και μεταξύ 126 και 116 g/km (με 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic: 5,2 – 4,8 lit/100 km, 122 – 112 g/km (τιμές σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, ανάλογα με την επιλεγμένη διάσταση ελαστικού). Συνολικά, προσφέρεται μία γκάμα πέντε κινητήρων βενζίνης και πέντε diesel για μοντέλα της Σειράς 1. Οι κινητήριες μονάδες των μοντέλων BMW 118d, BMW 120d και BMW M135i μπορούν επίσης να συνδυάζονται με τεχνολογία τετρακίνησης BMW xDrive.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...