Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με δυνατές συγκινήσεις ετοιμάζεται να γεμίσει τα... "ντεπόζιτα" το φετινό EKO Racing 100 Rally Κρήτης!

EKO Racing 100 Rally Κρήτης
Με δυνατές συγκινήσεις ετοιμάζεται να γεμίσει τα... "ντεπόζιτα" το φετινό EKO Racing 100 Rally Κρήτης!
Φουλ-άρουμε με... EKO Racing 100 Rally Κρήτης!!!

Με δυνατές συγκινήσεις ετοιμάζεται να μας γεμίσει τα...
"ντεπόζιτα" το φετινό EKO Racing 100 Rally Κρήτης!!! Ξεκινά για πρώτη φορά στην ιστορία του με σούπερ ειδική εντός Ηρακλείου!!!

Πολλές οι καινοτομίες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό τα τελευταία χρόνια και ο μηχανοκίνητος κόσμος της Κρήτης όχι απλά ακολουθεί τις τάσεις της “μόδας του ελληνικού motorsport”, αλλά μάλλον θέτει τις βάσεις και τα δεδομένα το μέλλον του σπορ.

Απόδειξη… η μεγάλη προσπάθεια του ΑΟΚ με την ΦΙΜΑ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, τον ΔΑΠΟΦΜΑΗ και την Περιφέρεια Κρήτης να κάνουν το πρώτο Ράλι Κρήτης με ειδική διαδρομή και συγκεκριμένα την σούπερ ειδική του αγώνα να… τρέχει εντός πόλης!!!

Πολύτιμη επίσης και η υποστήριξη του ΟΛΗ που στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό της Κρήτης και του Ηρακλείου ειδικότερα…

Στην Παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου λοιπόν αυτό το Σάββατο 23 Μαΐου νωρίς το απόγευμα στις 17:00 τα πληρώματα του EKO Racing 100 Rally Κρήτης θα πάρουν εκκίνηση και ένα ακόμα συναρπαστικό Ράλι Κρήτης και συγκεκριμένα το 37ο θα ξεκινήσει, χαρίζοντας σε όλους τους λάτρεις των 4 τροχών και όχι μόνο πολλές συγκινήσεις…

Να θυμίσουμε ότι η πανηγυρική παρουσίαση όλων των πληρωμάτων θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στις 19:25 με τα αγωνιστικά να εισέρχονται αμέσως μετά στον ειδικό χώρο του Πάρκ Φερμέ όπου και θα διανυκτερεύσουν.

Η συνέχεια φυσικά θα δοθεί με ακόμα περισσότερη δράση και συναρπαστικές μάχες στις γνωστές ειδικές διαδρομές (Επισκοπή και Καστέλι) την Κυριακή 24 Μαΐου… με τον φετινό νικητή να ανεβαίνει στην ράμπα τερματισμού στην Πλατεία Ελευθερίας λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Δείτε αναλυτικά τις ειδικές διαδρομές του EKO racing 100 Ράλι Κρήτης ακολουθώντας τους συνδέσμους: χάρτες και το ωράριο του αγώνα.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ της οργάνωσης στο βίντεο που ακολουθεί… 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την σελίδα του αγώνα στο www.rallycrete.gr και στο www.proactionracing.com αλλά και στο facebook στο Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ - A.O.KRITIS και Proaction Motorsport Events

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Rally και είναι ο 3ος αγώνας του κυπέλλου ασφάλτου.


ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ Ε.Δ 2-4-6 ΕΠΙΣΚΟΠΗ
Η ΕΔ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.00 ΕΩΣ 16.00
Ακολουθείτε τη Νέα Εθνική Οδό Ηρακλείου-Αγ. Νικολάου, λίγο πριν το παλιό ΚΤΕΟ στρίβετε δεξιά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ, αριστερά κάτω από την γέφυρα της Εθνικής, σε 50μ πάλι αριστερά, σε 400μ πάλι αριστερά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Μετά από 5.30χλμ σε στρογγυλή νησίδα μπορούμε να ακολουθήσουμε 2 κατευθύνσεις.
Α) Για να βρεθούμε στην αρχή της ΕΔ στρίβουμε στην πρώτη έξοδο του στρογγυλού, δεξιά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ, μετά από 3.7 χλμ μπαίνουμε ΕΠΙΣΚΟΠΗ, στρίβουμε αριστερά, πάλι αριστερά μετά από 70μ προς ΓΑΛΙΦΑ, και πάλι αριστερά μετά από 200μ προς ΓΑΛΙΦΑ πάλι. Σε άλλα 250μ βρισκόμαστε στην αφετηρία της ΕΔ.
Β) Για να βρεθούμε στην μέση της ΕΔ στρίβουμε στην δεύτερη έξοδο του στρογγυλού, δεξιά προς ΠΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ, μετά από 1,5 χλμ περίπου μπαίνουμε ΠΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ, μετά από άλλα 2 χλμ περίπου περνάμε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΩΡΙΟ, μετά από άλλα 2 χλμ περίπου περνάμε την ΓΑΛΙΠΕ και μετά από άλλα 2,5 χλμ περίπου φτάνουμε στην μέση της ΕΔ.

ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ Ε.Δ 3-5-7 ΚΑΣΤΕΛΙ
Η ΕΔ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.30 ΕΩΣ 16.30
1. Από Ηράκλειο πάμε ΚΑΣΤΕΛΙ μέσω ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΙΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ, μέσα στο ΚΑΣΤΕΛΙ στρίβουμε για ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ και στην έξοδο του ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ συναντάμε την αφετηρία της ΕΔ.
2. Από Ηράκλειο μέσω Εθνικής οδού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ πάμε στην διακλάδωση για ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΗΘΙΟΥ και στρίβουμε δεξιά για ΟΡΟΠΕΔΙΟ. Μετά από 4 περίπου χλμ στρίβουμε δεξιά σε διακλάδωση προς ΚΑΣΤΕΛΙ και σε 1,5 χλμ περίπου βρισκόμαστε στην μέση της ΕΔ.
3. Από Ηράκλειο μέσω Εθνικής οδού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ πάμε στις ΓΟΥΒΕΣ. Στην παλιά εθνική στρίβουμε στην διακλάδωση δεξιά για ΠΑΝΩ ΓΟΥΒΕΣ. Σε 7,5 χλμ περίπου φτάνουμε στο χωριό ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, που στην έξοδο του για ΚΑΣΤΕΛΙ είναι το τέλος της ΕΔ.





Η εντυπωσιακή κούρσα ενός οδηγού ασθενοφόρου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (Video) #VIDEO
Posted by Autocarnet on Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...