Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

EKO Racing 100 Ράλλυ Κρήτης 2015: Αποτελέσματα

EKO Racing 100 Ράλλυ Κρήτης 2015: Αποτελέσματα
EKO Racing 100 Ράλλυ Κρήτης 2015: Αποτελέσματα
Ο Α.Ο.Κρήτης και η ΦΙΜΑ διοργάνωσαν από κοινού το EKO Racing 100 Ράλλυ Κρήτης, που αποτέλεσε τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου και τον εναρκτήριο για το Έπαθλο Κρήτης, με τελικούς νικητές τους Γιώργο Αναπολιωτάκη-Αλέκο Χαλκιαδάκη, με Seat Ibiza Kit Car.

Το EKO Racing 100 Ράλλυ Κρήτης ξεκίνησε ιδανικά το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαΐου από την παραλιακή οδό του Ηρακλείου, όπου διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο αγώνα, μια υπερειδική διαδρομή μέσα στην πόλη, προσελκύοντας μεγάλο πλήθος θεατών. Η συνέχεια δόθηκε την επόμενη ημέρα με δύο ειδικές διαδρομές (Επισκοπή, Καστέλι) που πραγματοποιήθηκαν από 3 φορές. Μετά από 54,69 αγωνιστικά χιλιόμετρα, νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι Γιώργος Αναπολιωτάκης-Αλέκος Χαλκιαδάκης, που με το Seat Ibiza Kit Car είχαν μάχη σε όλες τις ειδικές διαδρομές με τους Μανώλη Πιτσάκη-Γιώργο Πολυζώη, με Mitsubishi Lancer EVO X. Οι Αναπολιωτάκης-Χαλκιαδάκης, επικράτησαν τελικά με διαφορά 5,17 δευτερολέπτων, έχοντας σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο σε 3 από τις 7 διαδρομές του αγώνα. Από τη μεριά τους, οι Πιτσάκης-Πολυζώης μπορεί να ήταν ταχύτεροι σε 4 από τις 7 διαδρομές, όμως τελικά βρέθηκαν λίγο πιο πίσω, κατακτώντας τη 2η θέση της γενικής κατάταξης. Το βάθρο των νικητών, συμπλήρωσαν οι "ΝΙΚΟΝ", κατά κόσμον Μάκης Θεργιάκης και Νίκος Πετρόπουλος, με Mitsubishi Lancer EVO IX. Στην κατηγορία F2, επικράτησαν οι Γιάννης Νικολιδάκης-Μάνος Πετούσης με Peugeot 106 S16, που ήταν ταχύτεροι των Χαράλαμπου Πατσουράκη-Γιώργου Ζωφάκη με Citroen C2 R2 και των Ανδρέα Περάκη-Κώστα Κουρουγκιαούρη με Peugeot 206 Kit Car, που συμπλήρωσαν την τριάδα της κατηγορίας και την εξάδα της γενικής κατάταξης, αντίστοιχα.

Το ΕΚΟ Racing 100 Ράλλυ Κρήτης αποδείχθηκε ιδιαίτερα απαιτητικό για ανθρώπους και μηχανές, αφού από τα 24 πληρώματα που ξεκίνησαν, τη χαρά του τερματισμού γεύτηκαν τα 16.

Αποτελέσματα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...