Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συμμετοχή της Nissan στον 12-ώρο αγώνα αντοχής Bathurst 12 Hour

Η Nissan συμμετέχει στον φετινό 12-ώρο αγώνα αντοχής Bathurst 12 Hour, πλαισιωμένη από τους Alex Buncombe, Katsumasa Chiyo και Wolfgang Reip, ένα καταπληκτικό αγωνιστικό τρίο της παγκόσμιας ομάδας της Nismo.

Οι συγκεκριμένοι οδηγοί θα αγωνιστούν με το Nissan GT-R NISMO GT3, αξιοποιώντας στο έπακρο ...
τις δυνατότητες του, όπως και στον περσινό αγώνα αντοχής . Με τον φετινό αγώνα Bathurst 12 Hour, η Nissan ξεκινά μια συναρπαστική χρονιά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με συμμετοχές στις κορυφαίες κατηγορίες, σε όλη την Υφήλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014, όπου μεταξύ άλλων η Nismo γιόρτασε τα 30 έτη από την ίδρυσή της, ήταν μια “πλούσια” χρονιά για τη Nissan. Συγκεκριμένα, η Nissan σημείωσε 42 νίκες με 82 τερματισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της νίκης του πρωταθλήματος για την εργοστασιακή ομάδα της NISMO στο πρωτάθλημα Super GT με τον Ronnie Quintarelli και τον Tsugio Matsuda, στο τιμόνι του Nissan NISMO GT-R GT500.

Ο φετινός αγώνας αντοχής του Bathurst 12 Hour, θα διεξαχθεί στην πίστα Mount Panorama από τις 6 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2015. Videos με στιγμιότυπα από τον αγώνα θα είναι διαθέσιμα στο nismo.tv, το κανάλι της Nismo στο YouTube.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...