Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BMW Σειρά 5: Η Edition Sport προσφέρει νέα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς

Η συνεπής βελτιστοποίηση έχει σαν αποτέλεσμα περαιτέρω αύξηση απόδοσης των μοντέλων BMW Σειράς 5 με τετρακύλινδρο diesel τελευταίας γενιάς και xDrive. Ο συνδυασμός ενός κινητήρα 140 kW/190 hp, του στάνταρ 8-τάχυτου κιβωτίου Steptronic και του ευφυούς ...
συστήματος τετρακίνησης που διατίθεται για τις BMW 520d xDrive Sedan και BMW 520d xDrive Touring διασφαλίζει μέγιστη οδηγική απόλαυση και κατανάλωση από 4.9 - 4.5 lit (Sedan) και 5,2 - 4,8 lit (Touring) / 100 km αντίστοιχα. Αντίστοιχα επίπεδα CO2 κυμαίνονται μεταξύ 129 - 119 g/km για το Sedan και 137 - 127 g/km για το Touring.
Από το Μάρτιο του 2015, ή Edition Sport θα διατίθεται σαν μία ελκυστική πρόταση για τη BMW Σειρά 5 Sedan και BMW Σειρά 5 Touring, με ενδιαφέρουσες επιλογές που προβάλλουν το δυναμικό χαρακτήρα του bestseller της ανώτερης μεσαίας κατηγορίας. Η Edition Sport διατίθεται για όλες τις εκδόσεις, εξαιρουμένων των BMW M Performance, BMW M550d xDrive Sedan και BMW M550d xDrive Touring, και περιλαμβάνει δερμάτινο σπορ τιμόνι, προβολείς ομίχλης LED, BMW Individual High Gloss Shadow Line και ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών με σχέδιο διπλών ακτίνων.
Η συλλογή προαιρετικών εξωτερικών αποχρώσεων που προσφέρεται για τη BMW Σειρά 5 Sedan και BMW Σειρά 5 Touring θα περιλαμβάνει τις Mediterranean Blue metallic και Mineral Grey metallic. Αυτές μπορούν επίσης να επιλεγούν σε συνδυασμό με το M Sport Package. Στο μέλλον, η BMW Σειρά 5 Gran Tourismo θα διατίθεται και σε Kashmir Silver metallic.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...