Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Boeing 747 η επόμενη γενιά των προεδρικών Air Force One

Εξοπλισμένο με ασφαλείς επικοινωνίες, το Air Force One είναι ένα πραγματικό κινητό αρχηγείο για τον αμερικανό πρόεδρο.
Θα τεθούν σε υπηρεσία το 2018

Boeing 747 και όχι Airbus A380 θα είναι τα νέα προεδρικά αεροσκάφη Air Force One, που θα αντικαταστήσουν το γερασμένο στόλο που χρησιμοποιείται σήμερα από τον Μπαράκ Ομπάμα.

Τα νέα προεδρικά αεροσκάφη δεν θα τεθούν σε υπηρεσία μέχρι το 2018, γεγονός που σημαίνει ότι με αυτά θα ταξιδεύσει ο ...
επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και όχι ο Μπαράκ Ομπάμα. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έψαχνε για ένα αεροσκάφος με τέσσερις κινητήρες και αυτό περιόρισε την επιλογή της στο Boeing 747 ή το Airbus A380, ανέφερε το Πεντάγωνο.

Αλλά το Boeing 747-8 «είναι το μοναδικό αεροσκάφος που κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο μπορεί να είναι πλήρως εξοπλισμένο για τις προεδρικές αποστολές και συμβολίζει το εθνικό δημόσιο συμφέρον», δήλωσε η υπουργός Πολεμικής Αεροπορίας Ντέμπορα Τζέιμς.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ξεκινήσει τώρα διαπραγματεύσεις σύμβασης αγοράς με την Boeing η οποία θα είναι υπεύθυνη για την παροχή του εξοπλισμού, καθώς και την προσαρμογή των αεροσκαφών στα προεδρικά πρότυπα.

Εξοπλισμένο με ασφαλείς επικοινωνίες, το Air Force One είναι ένα πραγματικό κινητό αρχηγείο για τον αμερικανό πρόεδρο. Το αεροσκάφος περιλαμβάνει, προεδρικό γραφείο, αίθουσα συνεδριάσεων, ιατρικό τμήμα που μπορεί να χρησιμεύσει ως χειρουργείο, και μια κουζίνα που μπορεί να τροφοδοτήσει μέχρι και εκατό άτομα. Τα δυο προεδρικά αεροσκάφη με τα οποία μετακινείται ο επικεφαλής του Λευκού Οίκου βρίσκονται σε λειτουργία από το 1991.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...