Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάει για Best Seller το νέο Kadjar της Renault

Πάει για Best Seller το νέο Kadjar της Renault
Το Νέο Kadjar της Renault αναμένεται να γίνει best-seller στην κατηγορία των SUV στην Ευρώπη.

Η Renault αναμένεται να πουλήσει 118.000 μονάδες του Kadjar το 2016, στο πρώτο πλήρες έτος πωλήσεων, το οποίο θα το κατατάξει στην τρίτη θέση στην κατηγορία πίσω από το αδερφό Qashqai της Nissan και το Volkswagen Tiguan, σύμφωνα με τα στοιχεία της IHS Automotive.

Η Renault αποκάλυψε το όνομα του αυτοκινήτου , τη Δευτέρα, αλλά δεν έδωσε στην δημοσιότητα τεχνικές λεπτομέρειες και φωτογραφίες του νέου μοντέλου κάτι το οποίο ...
θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου σε συνέντευξη Τύπου (σχετικό άρθρο). Το SUV θα κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο.

Ένας εκπρόσωπος της Renault επιβεβαίωσε ότι το Kadjar θα μοιραστεί πωλήσεις, με το Qashqai, το οποίο εξακολουθεί να κυριαρχεί στην κατηγορία του. Πέρυσι, το Qashqai, το οποίο βρίσκεται τώρα στη δεύτερη γενιά του, ξεπέρασε το Tiguan, 203.549 με 150.300 αντίστοιχα σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Το Kia Sportage έκλεισε την πρώτη τριάδα με πωλήσεις 96.333, σύμφωνα με τα στοιχεία της JATO Dynamics.

Οι πωλήσεις της Renault στην κατηγορία, με το μοντέλο Koleos, υπήρξαν μια απογοήτευση. Το 2014 το αυτοκίνητο έκανε 7.423 ευρωπαϊκές πωλήσεις, -12% σε σχέση με το 2013 πέφτοντας στο Νο 18 στην κατάταξη του στοιχείων. Το Koleos έρχεται σε ευρεία αντίθεση με την επιτυχία της Renault στην κατηγορία compact SUV, όπου το Captur είναι best-seller.
Πηγή: renaultnews.gr



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...