Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μόνο 5πορτη η νέα γενιά Megane

Όπως και και το νέο Clio, έτσι και το μελλοντικό Renault Megane εγκαταλείπει τη σιλουέτα των τριών πορτών. Παράλληλα με το πεντάθυρο hatchback, η γκάμα θα προσφέρει ένα κομψό στεισον βαγκον και ένα στιβαρό SUV.

Η εξαφάνιση του τρίθυρου compact sedan έχει γίνει εθνικό γαλλικό άθλημα. Το Citroën C4 Coupe δεν ανανεώθηκε κατά την άφιξη της δεύτερης γενιάς. Το ίδιο και το Peugeot 308, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο σε 5 πόρτες.

Το SUV έχει προτεραιότητα


Το 2016, η τέταρτη γενιά του Renault Megane θα υιοθετήσει μια διαφορετική στρατηγική. Σύμφωνα με πληροφορίες η τρίθυρη έκδοση (Coupe) καταργείται για χάρη του νέου SUV που θα γνωρίσει μια παγκόσμια καριέρα, ενώ ένα νέο Renault Megane Coupe θα έχει περιορισμένη καριέρα λόγο του ότι θα πωλείται μόνο στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Πέντε πόρτες, ισχυρό και στους τέσσερις τροχούς

Όπως είδαμε και με το νέο 5πορτο Clio Renault Sport η σπορ έκδοση δεν θα στερείται χαρακτήρα. Όπως και το μελλοντικό Peugeot 308 R η Renault θα στοχεύσει σε ένα 5πορτο γρήγορο σπορ μοντέλο. Βέβαια η Peugeot έχει κατανοήσει και προσφέρει στην κατηγορία των coupe το RCZ, με 270 hp. Ποιο θα είναι το ισοδύναμο της Renault; Λογικά το μελλοντικό Alpine που θα κάνει ντεμπούτο το 2016.

Και αυτή που ήδη έχουν στεναχωρηθεί με την διαφαινόμενη έλλειψη Coupe έκδοσης από την επόμενη γενιά Megane θα τους καθησυχάσουμε λίγο λέγοντας τους ότι η νέα γενιά θα φέρει το σύστημα διεύθυνσης 4Control που φοράει η νέα γενιά Espace αλλά και η επόμενη γενιά Laguna.
Πηγή: renaultnews.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...