Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η BMW i Ventures θα συμβάλλει στην επέκταση της εφαρμογής Moovit που είναι συνδεδεμένη με το τοπικό δίκτυο συγκοινωνιών

Το BMW Group προχώρησε σε νέα στρατηγική συνεργασία που θα επεκτείνει την παρουσία της BMW i στο χώρο των καινοτόμων υπηρεσιών mobility. Με επένδυση κεφαλαίου στην υπηρεσία Moovit, η BMW i Ventures θα συμβάλλει στην παγκόσμια επέκταση αυτής της διαδραστικής υπηρεσίας. Η Moovit είναι...
πολυβραβευμένη, δωρεάν εφαρμογή για smartphone που παρέχει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών καθώς και την τρέχουσα διαθεσιμότητά. Η εφαρμογή προσφέρεται ήδη σε περίπου 500 χώρες ανά τον κόσμο. Η επένδυση της BMW i Ventures και άλλων εταίρων θα συμβάλλει στην επέκτασή της και σε άλλες πόλεις του κόσμου, δημιουργώντας ένα παγκόσμιο δίκτυο πληροφόρησης που θα βελτιώσει τις αστικές μετακινήσεις.

Η διαδραστική υπηρεσία Moovit ήδη απαριθμεί πάνω από 15 εκατομμύρια χρήστες σε 45 χώρες σε 31 γλώσσες. Στη Γερμανία, οι πρώτες πόλεις που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία είναι το Βερολίνο και η Ουλμ. Η πρωτοποριακή υπηρεσία χρησιμοποιεί μία βάση δεδομένων που περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια του τοπικού δικτύου συγκοινωνιών, καθώς και πληροφορίες για περαιτέρω επιλογές όπως ταξί και κοινοχρησία οχημάτων (car-pooling & car-sharing). Επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν την ταχύτερη διαδρομή επιλέγοντας από τοπικά μέσα μεταφοράς προς οποιονδήποτε προορισμό έχουν εισάγει στο smartphone τους. Η Moovit διασφαλίζει εξαιρετικά ακριβή πλοήγηση και ακριβείς χρόνους άφιξης ενσωματώνοντας αλλαγές που μπορεί να προκύψουν στο πρόγραμμα δρομολογίων σε πραγματικό χρόνο και προειδοποιήσεις για καθυστερήσεις λεωφορείων ή τρένων και τα επίπεδα διαθεσιμότητας τους. Οι πληροφορίες διαδρομών και οι ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο παρέχονται μέσω GPS κινητού και διαδικτυακής σύνδεσης. Η Moovit διατίθεται δωρεάν στα Apple iTunes App Store, Google Play App Store, Windows Phone App Marketplace, ή στο moovitapp.com.

Η Moovit ιδρύθηκε το 2011 και στοχεύει, με τη βοήθεια των νέων εταίρων, να ενσωματώσει περισσότερες πόλεις στο δίκτυο Moovit το ταχύτερο δυνατό. Το όραμα της Moovit εναρμονίζεται άριστα με το στόχο της BMW i να προσφέρει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή εμπειρία μετακίνησης βασισμένης σε καινοτόμες υπηρεσίες και με έμφαση στην ενσωμάτωση δημόσιων και ιδιωτικών μέσων μεταφοράς. «Η προώθηση της αστικής μετακίνησης είναι από τις μεγαλύτερες και πιο συναρπαστικές προκλήσεις της εποχής μας», δήλωσε ο Bernhard Blättel, Πρόεδρος της BMW i Ventures και Αντιπρόεδρος του τομέα Mobility Services του BMW Group. «Πιστεύουμε ότι η υπηρεσία Moovit θα βελτιώσει σημαντικά στο μέλλον την προσωπική μετακίνηση στο πλαίσιο του δικτύου συγκοινωνιών των μεγάλων πόλεων. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε μέρος αυτού του project».

Η BMW i ανέκαθεν στόχευε σε μία βιώσιμη φιλοσοφία premium μετακίνησης, με τη μορφή οχημάτων ή υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων προσφέρει μία σειρά καινοτόμων ενιαίων λύσεων μετακίνησης. Για παράδειγμα, το σύστημα πλοήγησης Professional στα μοντέλα BMW i3 και BMW i8 περιλαμβάνει μία λειτουργία καθοδήγησης διαδρομής πολλαπλών μέσων (intermodal routing) που κατευθύνει τους οδηγούς σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων – από όπου συνεχίζουν το ταξίδι τους επιβιβαζόμενοι σε λεωφορείο ή τρένο. Παράλληλα, εμφανίζει το υπόλοιπο κομμάτι του ταξιδιού με δημόσιο μέσο μεταφοράς, μέχρι τον τελικό προορισμό. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, οι χρήστες καθοδηγούνται μέσω της εφαρμογής BMW i Remote στο σωστό λεωφορείο ή γραμμή μετρό, ενώ λαμβάνουν οδηγίες και για το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού που γίνεται περπατώντας. Η εφαρμογή καθοδηγεί επίσης τους χρήστες στο ταξίδι της επιστροφής τους μέχρι το αυτοκίνητο.

Το BMW Group εργάζεται εντατικά πάνω στην εξέλιξη και προώθηση και άλλων καινοτόμων λύσεων με όραμα τη βιώσιμη αστική μετακίνηση. Η BMW i Ventures, με έδρα στη Νέα Υόρκη, ιδρύθηκε για τη διαχείριση τέτοιων προγραμμάτων, χρηματοδοτώντας παρόχους υπηρεσιών με αναγνωρισμένη υψηλή ικανότητα να συμβάλλουν σε μία πιο ευφυή, πιο αποδοτική, πιο ευέλικτη αστική μετακίνηση. Μέσα από προηγούμενες επενδύσεις στους τομείς e-mobility, πλοήγησης, στάθμευσης, car sharing (κοινοχρησίας οχημάτων) και intermodality (χρήσης πολλαπλών μέσων μεταφοράς), η BMW i Ventures έχει ήδη συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με καινοτόμους προμηθευτές όπως οι JustPark, Chargepoint, Chargemaster και Life360.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...