Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο ρεκόρ παραγωγής αυτοκινήτων Kia στην Ευρώπη !

- H ευρωπαϊκή μονάδα παραγωγής της Kia στη Σλοβακία καταγράφει 3% αύξηση στην παραγωγή αυτοκινήτων το περασμένο έτος
- Το εργοστάσιο της Ζιλίνα παρήγαγε περισσότερα από 323.000 αυτοκίνητα και 493.000 κινητήρες το 2014

Η Kia Motors Σλοβακίας, «έσπασε» το ευρωπαϊκό ρεκόρ παραγωγής της του 2014. Παρήγαγε πάνω από 323.000 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 3% σε σχέση με το 2013. Μικρή αύξηση υπήρχε και...
στην παραγωγή κινητήρων, με 493.000 μονάδες, που αποτελεί επίσης ρεκόρ για την ετήσια παραγωγή.
Το πιο δημοφιλές μοντέλο της γραμμής παραγωγής της Kia ήταν το SUV Sportage, το οποίο αντιπροσωπεύει το 55% της συνολικής παραγωγής του εργοστασίου. Η οικογένεια cee'd - hatchback, wagon και τρίθυρο pro_cee'd - αντιπροσωπεύει το 36% της παραγωγής, ενώ το Kia Venga καλύπτει το υπόλοιπο 9%.
Οι μεγαλύτερες αγορές του εργοστασίου της Ζιλίνα εξακολουθεί και είναι η Ρωσία (με 18%), το Ηνωμένο Βασίλειο (με 13%), η Γερμανία (με 9%), η Ιταλία (με 6%) και η Ισπανία (με 6%).
Από τους 493.000 κινητήρες που παρήχθησαν στο εργοστάσιο το 2014, σχεδόν οι μισοί εξήχθησαν στην αδελφή εταιρεία, Hyundai Motor Manufacturing στην Τσέχικη Δημοκρατία. Ο βενζινοκινητήρας 1.6-λίτρων αποτελεί το 22% της παραγωγής κινητήρων, ενώ οι βενζινοκινητήρες αποτελούν πάνω από το 50% της συνολικής παραγωγής κινητήρων του εργοστασίου της Ζίλινα πέρυσι.
«Είμαι πολύ περήφανος για τα καταπληκτικά αποτελέσματα της παραγωγής μας το 2014. Την ίδια στιγμή, επιβεβαιώνουμε τη θέση μας ως κορυφαία μονάδα παραγωγής στο σύνολο του Hyundai Motor Group. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υπαλλήλους μας για τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό τους. Πιστεύω ότι και το 2015, χάρη στα νέα μας μοντέλα, θα είμαστε και πάλι σε θέση να χρησιμοποιήσουμε πλήρως την παραγωγική ικανότητά μας», δήλωσε ο Eek-Hee Lee, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors Σλοβακίας.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...